Trabzonsporlu Oyuncular Denizlispor Maçı Sonrası Ne Dedi?

Akın Ungan
09.02.2022 - 22:54 | Son Güncellenme: 09.02.2022 - 22:58

Türkiye Kupası'nda Denizlispor ilekarşılaşan Trabzonspor, rakibini eleyerek çeyrek finale yükseldi. Maçın ardından Kouassi, Hüseyin Türkmen ve Ahmetcan Kaplan açıklama yaptı.

Trabzonsporlu Oyuncular Denizlispor Maçı Sonrası Ne Dedi?

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda rakibi Denizlispor'u 2-1 yenerek eleyen Trabzonspor, adını çeyrek finale yazdırmayı başardı. Maçın ardından Karadeniz ekibinin gollerini atan Hüseyin Türkmen ve Kouassi açıklama yaptı. Değerlendirmelerde bulunan Trabzonsporlular arasında Ahmetcan Kaplan da vardı.

"Benim gibi hıza sahipseniz..."

İlk maçında golle tanışan Kouassi, "Tabii ki gol atmak beni mutlu etti ama asıl önemli olan galibiyeti almamızdı. Hocamızın da söylediği gibi bütün maçlar zor, galibiyeti almak önemliydi. Açıkçası benim gibi hıza sahipseniz sağda ve solda oynayabilirsiniz. Hocamız da bunu gördü ve faydalandı. Hem ligde hem kupada oynuyoruz ve tüm cephelerde savaşıyoruz. Maç maç odaklanacağız. Sonuç ne olacak o zaman göreceğiz." dedi.

"Hocamız ve camiadan özür dilerim"

Trabzonspor'un ilk golünü kaydeden Hüseyin Türkmen, "Giresunspor maçında yaşanmaması gereken bir olay yaşandı. Hocamız ve camiadan özür dilerim. Biz bir aileyiz. Hatalarımızı eksiklerimizi birlikte kapatıyoruz. Çok güzel yolda devam ediyoruz. Birikte bu yola devam edeceğiz. Bugün attığım golü uzun süredir bekliyordum. Şükürler olsun bugüne denk geldi. Golü eşime armağan ediyorum." şeklinde konuştu.

"İki kupaya talibiz"

Fırtına'nın genç yeteneği Ahmetcan Kaplan, "İki takım için çok iyi mücadele oldu. Herkesin eline sağlık. İki kupaya talibiz. İnşallah iki kupayı alacağız. Şımarmadan hep çalışarak üstüne koyacağım. Çok iyi teknik ekiple çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler