Kulübü 10 milyon Euro istemişti! Trabzonspor listesine aldı

İsa Kethüda
02.03.2024 - 11:30 | Son Güncellenme: 02.03.2024 - 11:38

Transfer haberleri. Hem ligde hem de Türkiye Kupası'nda aldığı sonuçlarla taraftarlarını mutlu eden Trabzonspor, genç yıldız için harekete geçti. Detaylar.

Kulübü 10 milyon Euro istemişti! Trabzonspor listesine aldı

Trendyol Süper Lig'de oynadığı son 3 maçı gol yemeden kazanan ve Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde de Başakşehir'i mağlup ederek yarı finale yükselen Trabzonspor, kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarına devam ediyor.

Trabzonspor, Erencan Yardımcı ile ilgileniyor

Fanatik'te yer alan habere göre; Galatasaray altyapısından yetişen, bonservisi Eyüpspor’da olan ve şu anda Pendikspor’da oynayan genç forvet Erencan Yardımcı için Süper Lig devi Trabzonspor harekete geçti. 

Kulübü 10 milyon Euro istiyor

Genç futbolcunun bonservisini elinde bulunduran Eyüpspor'da Asbaşkan Fatih Kulaksız, "Sezon sonu için belirlediğimiz fiyat ise 10 milyon Euro. 4 sene önce 400 bin Euro'ya transfer ettiğimizde bizi linç edenlerden özür beklemiyoruz fakat helalleşmek adettendir" açıklamasını yapmıştı.

İlgini Çekebilir
Dzeko'dan motivasyon konuşması: "Kazanabileceğimiz 3 kupa daha var"
Habere Git

Masaya oturulacak

Avrupa’dan birçok talibi olduğu öğrenilen 22 yaşındaki oyuncu ile masaya oturulacak. Bordo-Mavililer’in, Erencan’ı ikna etmeyi çok istediği öğrenilirken, teknik ekip de Erencan’ın gelecek sezon kadrosunda yer almasını hedefliyor. 

Teklifler işi zorlaştırıyor

Fakat Avrupa’dan gelen teklifler Karadeniz ekibinin işini zorlaştırsa da erkenden bu transferin bitirilmesi için yoğun çaba sarfedilecek. Bu arada Avrupa dışında Erencan için Süper Lig’in dev takımlarının da teklif yaptığı bilgisine ulaşıldı. 

Bu sezonki performansı

Bu sezon Pendikspor ile 20 karşılaşmaya çıkan 22 yaşındaki forvet oyuncu 6 gol ve 1 asist kaydetti. Sezon sonunda Eyüpspor'a geri dönecek olan Erencan Yardımcı'nın İstanbul ekibiyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam ediyor.

İlgini Çekebilir
Ryan Babel, Beşiktaş Galatasaray derbisinde hangi takımı destekleyeceğini açıkladı
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler