Edin Dzeko'dan motivasyon konuşması: "Kazanabileceğimiz 3 kupa daha var"

İsa Kethüda
02.03.2024 - 11:12 | Son Güncellenme: 02.03.2024 - 11:19

Süper Lig'in 28. haftasında bu akşam Hatayspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de Boşnak yıldız Edin Dzeko motivasyon konuşması yaptı. İşte detaylar.

Edin Dzeko'dan motivasyon konuşması: "Kazanabileceğimiz 3 kupa daha var"

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Ankaragücü'ne mağlup olan ve kupadan elenen Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de forma giyen tecrübeli oyuncu Edin Dzeko, Hatayspor ile oynacakları karşılaşma öncesi takıma bir motivasyon konuşması yaptı.

Fanatik'te yer alan habere göre; her konuda İsmail Kartal’ın en büyük yardımcılarından biri olan 37 yaşındaki forvet, kupada gelen Ankaragücü yenilgisinin ardından harekete geçti. Dzeko, bugün Hatayspor ile oynayacakları kritik maç öncesi arkadaşlarına motivasyon konuşması yaptı.

"Türkiye Kupası’nda yol kazası yaşadık"

Takım konuşması yapan Edin Dzeko, “Hedefimiz tüm kulvarlarda sonuna kadar gitmekti. Ancak Türkiye Kupası’nda yol kazası yaşadık. Kötü bir yenilgi aldık. Gerekli dersleri çıkarıp bunu bir an önce unutmamız lazım. Çünkü önümüzde kazanabileceğimiz 3 kupa daha var” dedi. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray, yeni transferde anlaşmaya vardı!
Habere Git

"Hatayspor maçında bunu yeniden ispatlayalım"

Dzeko, birlik olmaları gerektiğinin altını çizerek, “Birlik olduğumuzda neler yapabileceğimizi, neler başardığımızı kırdığımız rekorlarla, tarihi galibiyet serileriyle gösterdik. Hatayspor maçında bunu yeniden ispatlayalım. Birlikte mücadele ederek, taraftarımızın da desteğiyle her şeyi başarabiliriz” ifadelerini kullandı.

Bu sezonki performansı

Sarı-Lacivertli takımla olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden 37 yaşındaki tecrübeli forvet, bu sezon forma giydiği 32 karşılaşmada 22 gol ve 7 asist kaydetti.

İlgini Çekebilir
Ryan Babel, Beşiktaş Galatasaray derbisinde hangi takımı destekleyeceğini açıkladı
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler