Kulüpler Birliği, birleşemedi! Ölü doğan öneri...

22.03.2020 - 23:00 | Son Güncellenme: 22.03.2020 - 23:10

Koronavirüs sebebiyle ara verilen Süper Lig için Play-Off kararı mı alındı? Kulüpler Birliği toplantısında ne konuşuldu? Başkanlar bu öneriye nasıl bakıyor? Detaylar...

Kulüpler Birliği, birleşemedi! Ölü doğan öneri...

Koronavirüs tehdidi sebebiyle Türkiye'de de spor organizasyonlarına ara verildi. Geride bıraktığımız günlerde Kulüpler Birliği, telekonferans yöntemiyle bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıyla ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı. Play-off sistemi gündeme geldi mi? Toplantıda nasıl bir karar alındı?

Başkanlar, telekonferans yöntemiyle görüştü

Kulüpler Birliği, tarihi adına bir ilki yaşamış ve COVID-19 sebebiyle son yapılan toplantıyı telekonferans yöntemiyle gerçekleştirilmişti.

Play-Off sistemi iddiası vardı ama...

Vakaların artması ve durumun daha da kötüye gitmesi halinde, sezonun geri kalanı için Play-Off sistemi uygulanacağı dillendirilmişti.

Kulüpler Birliği'nden ortak bir karar çıkmadı

Söz konusu toplantıda play-off sisteminin faydalı olabileceğini düşünen başkanlar olsa da herhangi bir ortak karar çıkmadı.

Ahmet Nur Çebi'den net sözler: "Böyle tescil edilemez"

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Aldığımız bir ortak karar yok. Play-off diyenler olabilir. Ama bu konuda fikir birliği söz konusu değil. Bu sene bu lig oynanmamış kabul edilebilir. Niyetimiz tabi ki sorunların ortadan kalkması ve oynayabilmemiz. Ama bu ligler böyle tescil falan edilemez" dedi. 

Ahmet Ağaoğlu, Play-Off için ne demişti?

Hatırlanacağı gibi Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, "Play-Off sistemi, sayın Mustafa Cengiz'in söylediği gibi gündeme gelmedi" demişti. (AJANSSPOR DETAY HABER)

Senin için hazırladığımız haberler