Deniz Çoban İle Bahattin Duran'dan Adana Demirspor-Beşiktaş Maçı Su Molası Yorumu

Orhan Gülek
28.09.2023 - 10:04 | Son Güncellenme: 28.09.2023 - 10:18

Beşiktaş, Adana Demirspor'a deplasmanda 4-2 yenilirken; maçın dikkat çeken anlarından biri de su molası olmuştu. Şenol Güneş'in itirazları, BeIN Sports'taki Trio programında yorumlandı.

Deniz Çoban İle Bahattin Duran'dan Adana Demirspor-Beşiktaş Maçı Su Molası Yorumu

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 3. hafta erteleme maçında Adana Demirspor kendi sahasında Beşiktaş'ı üstün bir oyundan sonra 4-2 mağlup etti. 90 dakikanın ardından tartışmalara neden olan su molasını Trio ekibi değerlendirdi.

Bahattin Duran: "Sadece Necip ve Şenol Hoca itiraz ediyorlar"

Adana Demirspor-Beşiktaş maçında verilen su molası ile ilgili yapılan yorumlar:

  • Deniz Çoban: Top karşı taraftan maraton tribünün oradan taca çıkmış, su molası veriyor. Hakem Ümit Öztürk kendisi de "Su molası verdim. Hadi gelin bir su içelim" diyor. 
  • Bahattin Duran: Sadece Necip ve Şenol Hoca itiraz ediyorlar. Bence çok haklılar. Beşiktaş'ın gole ihtiyacı var. Bugün ayın 27'si. Ağustos ayı olsa tamam. İzleyenlerimiz 'Eylül'ün sonu da olsa Adana'da hava çok sıcak olur' derler. 

Deniz Çoban: "Peki neden su molası verildi?"

  • Deniz Çoban: "Telefonumda uygulamaya girdim. Adana'da hava sıcaklığı 26 derece. Hissedilen sıcaklık 28 derece. Biraz önce de maça giden bir arkadaşıma telefon açtım. Siz de dinlediniz. 'Maça gittin mi? Nasıldı hava?" diye sordum. "Genk maçına gitmiştim, şu maça bu maça gitmiştim. Terden tribünde oturamıyorduk. Bugün çok güzel hava vardı. Terlemeden maç izledik" dedi. Neden su molası verildi?"
İlgini Çekebilir
35 yıl sonra Kartal'a Demir yumruk!
Habere Git

Bahattin Duran: "Şenol Hoca'nın haklı bir isyanı var"

Bahattin Duran: "Buna kim karar veriyor? Hakem. "

Deniz Çoban: "Hakem mi susadı?"

Bahattin Duran: "Sanmıyorum da, Şenol Hoca'nın haklı bir isyanı var. Ağustos ayında MHK'ler ne tavsiye eder. "Çok sıcakta vücut çok su kaybeder." Allah korusun. Ligimizde sezon başında yaşanan ciddi beyin travmaları sakatlanmalar olmuştu. Ama Eylül sonunda bir takım ister, diğer takım istemez yine veremezsiniz. Bir de şöyle bir şey anlatmak istiyorum. Bunun bir matematiği var. Hava sıcaklığı belli bir derecenin üzerindeyse nem de belli bir yüzdenin üstündeyse denir ki 'Bu maçta su molası verilecek.' 2014'te Rio'ya gittik. Görevli geldi. Bir alet var sahanın ortasına koydu. Alet ısıyı ve nemi ölçüyor. Ortak çarpanı var, turnuvadan önce bütün takımlara belirtilmiş. Diyor ki bu sınır x. X'in üstüne çıkarsa su molası verilecek. Hiç kimse de sesini çıkarmadı. X'in altında çıkarsa hakeme söyleyeceğiz anormal bir şey olmadığı sürece su molası verilmeyecek. "

Senin için hazırladığımız haberler