Lazio Başkanı Claudio Lotito'dan Ryan Kent açıklaması!

İsa Kethüda
12.02.2024 - 23:38 | Son Güncellenme: 12.02.2024 - 23:45

İtalya Ligi takımlarından Lazio Başkanı Claudio Lotito, Süper Lig ekibi Fenerbahçe'de oynayan Ryan Kent iddialarıyla ilgili açıklamalar yaptı. Detaylar.

Lazio Başkanı Claudio Lotito'dan Ryan Kent açıklaması!

AJANSSPOR-HABER

İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Lazio Başkanı Claudio Lotito, Fenerbahçe'de oynayan Ryan Kent ile ilgili açıklamalarda bulundu.

"Ryan Kent'in neden geri adım attığını bilmiyorum"

Il Messaggero' gazetesine konuşan Lotito, "Ryan Kent'in neden geri adım attığını bilmiyorum. Ayrıca umurumda bile değil. 

"Bu transfer sıfır maliyetli bir fırsattı"

Çünkü tekrar ediyorum, bu transfer sıfır maliyetli bir fırsattı. Bizim için ekstraydı. Zaten takviyeye ihtiyacımız yoktu. Çünkü hâlâ çok şey beklediğimiz bu oyuncu grubunun gücüne inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da transfer bitmedi! Sezon sonu için prensipte anlaşma tamam...
Habere Git

İsmail Kartal'dan Ryan Kent açıklaması

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Alanyaspor ile berabere kaldıkları karşılaşma sornası Ryen Kent ile ilgili açıklamalarda bulundu.

"Kent'i Avrupa listesine yazdık"

Kartal'ın açıklamaları şu şekilde:

"Kent bizim oyuncumuz. Avrupa listesine yazdık. Türkiye listesinde de 48 saat içinde federasyona bir liste vereceğiz. 15 oyuncumuz var, 1'i dışarı çıkacak. Ekibimizle değerlendirme yapıp karar vereceğiz. Bu akşam 10 dakika oynadı ama fena işler yapmadı."

Bu sezonki performansı

Öte yandan sarı-lacivertli takımla olan sözleşmesi 30 Haziran 2027 yılına kadar devam eden 27 yaşındaki sol kanat oyuncusu, bu sezon forma giydiği 16 karşılaşmada 1 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

İlgini Çekebilir
Sergen Yalçın'dan ilginç açıklama: "Şapkamızı önümüze koyacağız"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler