Lazio, Galatasaray'dan Lucas Torreira'yı Transfer Etmek İstiyor

Ali Bozkurt
15.11.2023 - 20:19 | Son Güncellenme: 15.11.2023 - 20:21

Galatasaray'ın Uruguaylı yıldızı Lucas Torreira, sergilediği performansla Avrupa'daki birçok takımın transfer listesine girdi. İşte detaylar...

Lazio, Galatasaray'dan Lucas Torreira'yı Transfer Etmek İstiyor

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'ın başarılı orta sahası Lucas Torreira, sarı kırmızılı takımla sergilediği performansla birçok Avrupa kulübünün radarına girdi. Bunlardan biri de İtalyan haber sitesi II Messaggero'nun haberine göre Lazio. İtalyan ekip, Torreira için Ocak ayında Galatasaray'ın kapısını çalmaya hazırlanıyor. 

Lazio'dan 7 milyon euroluk teklif

II Messaggero'nun haberine göre Lazio, kış transfer döneminde 27 yaşındaki orta saha için 7 milyon euroluk bütçe hazırladı. Haberde yer alan bir başak detaya göre ise Galatasaray'ın Uruguaylı yıldız için beklentisi 15 milyon euro. 

Uruguaylı yıldız Galatasaray ile gol sevinci yaşayamadı

2022-2023 sezonunun başında Arsenal'dan 6 milyon euroluk bir bedelle Galatasaray'a katılan Lucas Torreira, sarı kırmızılı formayı 51 kez giydi. 51 maçta gol atamayan 27 yaşındaki yıldız futbolcu, 1 asist yapmayı başardı.

Bayern'e gol attı ama...

8 Kasım'da Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında Bayern Münih deplasmanında Galatasaray'ı öne geçiren golü atmış ama ofsayt bayrağının kaldırılması sonrası sevinci kısa sürmüştü. Uruguaylı futbolcunun pozisyonu VAR'da da değerlendirilmiş ve gol kararı çıkmamıştı. Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz karşılaşmadan 2-1'lik yenilgi ile ayrılmıştı.

Torreira ilk 11'i bırakmadı

Bu sezon Galatasaray formasıyla 17 resmi maça çıkan başarılı futbolcu, bu maçların tamamında ilk 11'de yer aldı. Lucas Torreira, bu sezon toplamda 1444 dakika sahada yer aldı. Bu maçlarda gol ve asist katkısı veremeyen 27 yaşındaki furbolcu, 2 sarı kart ve 1 kırmızı kart gördü. 

Hem görev adamı hem de aşk adamı

Galatasaraylı taraftarların sevgilisi haline gelen Lucas Torreira, saha içindeki performansıyla alkış almış ve pozisyonunun kilit adamı olmuştu. Torreira ayrıca, son zamanlarda sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda da taraftarlar tarafından "Aşk adamı" olarak nitelendiriliyor. Torreira'nın 25 yaşındaki oyuncu Devrim Özkan ile aşk yaşadığı biliniyor. Ünlü futbolcu sosyal medya hesabından da, Devrim Özkan ile top oynadığı ve birliktle çekildikleri fotoğrafları paylaşmış ve "Seni çok seviyorum aşkım" notunu düşmüştü.

Senin için hazırladığımız haberler