Loris Karius 11'e girdi, ilk maçında 3 gol yedi!

23.12.2020 - 12:23 | Son Güncellenme: 23.12.2020 - 12:47

Türkiye'de daha önce Beşiktaş forması giyen Loris Karius, Union Berlin'de ilk kez şans buldu. Paderborn maçında sahaya ilk 11'de çıkan Karius için gece mutsuz bitti. Union Berlin-Paderborn maçı kaç kaç bitti, kim kazandı, Karius kaç dakika oynadı? İşte detaylar...

AJANSSPOR-HABER

Almanya Ligi ekiplerinden Union Berlin, kupa maçında Paderborn ile karşı karşıya geldi. Berlin ekibi, 2020 yılının son maçında rakibine 3-2 kaybetti ve kupadan elendi. Beşiktaş'tan olaylı şekilde ayrılan ve kariyerine Union Berlin'de devam eden Loris Karius da ilk kez 11'de başladı. İşte detaylar...

Maçta golleri kimler attı?

Karşılaşmada Paderborn'ün gollerini 3 ve 36. dakikalarda Michel ile 31. dakikada Srbeny atarken, Union Berlin'in gollerini 6. dakikada Prömel ile 57. dakikada Hünemeier kendi kalesine attı.

Loris Karius forma giydiği ilk maçta yenilgiyi tattı

Teknik direktör Urs Fischer, takımdan ayrılacağı gündeme gelen Loris Karius'u kupa maçında ilk 11'de görevlendirdi. Bu maça kadar forma şansı bulamayan Karius ilk 11'de çıktığı ilk maçında sahadan üzgün ayrıldı. Öte yandan Union Berlin'de Max Kruse sakatlığı sebebiyle forma giyemedi.

Fischer maç sonunda neler söyledi?

Karşılaşmanın ardından Union Berlin'i çalıştıran Urs Fischer, maça dair görüşlerini anlattı. Fischer, "Maçın ilk yarısında iyi bir görüntü çizmedik. Paderborn 3-1'i yakalayarak soyunma odasına gitmeyi hak etti. Ancak; maçın ikinci yarısı ise hayal ettiğim gibiydi. Skoru eşitlemek için yeterince fırsat yakaladığımızı düşünüyorum. Ancak; bulduğunuz fırsatları değerlendiremezseniz tur atlama şansınız kalmaz" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler