Loris Karius resmen komşuda! İlk fotoğrafı paylaştı...

12.06.2021 - 17:54 | Son Güncellenme: 12.06.2021 - 18:03

Magazin haberleri... Bir dönem Beşiktaş'ın kalesini koruyan Alman file bekçisi Loris Karius, Yunanistan'da. İşte detaylar...

Loris Karius resmen komşuda! İlk fotoğrafı paylaştı...

AJANSSPOR - MAGAZİN

 

Beşiktaş'ın 2018 yılında 2,5 milyon Euro'ya kiraladığı Loris Karius, tatil için Yunanistan'a geldi. Yunanistan'ın turistik bölgelerinden fotoğraf paylaşan Karius, gönderilerine Yunanca kelimeleri not düşmeyi ihmal etmedi. 

Union Berlin'de gözden düştü

En son Almanya Bundesliga ekibi Union Berlin'e kiralanan Loris Karius, burada geçirdiği bir sezonu 5 maçla tamamladı. Liverpool'a geri dönen kalecinin sözleşmesi 30 Haziran'da sona eriyor.

Genç yaşta futbolu bırakabilir

2016 yılında Mainz 05'ten 6 milyon Euro'ya Liverpool'a transfer olan Loris Karius, bir kaleci için erken sayılabilecek yaşta emekliye ayrılabilir. 30 Haziran'da serbest kalacak futbolcunun gelecek sezon hangi takımda oynayacağı merak konusu haline geldi.

Fotoğrafları binlerce kez beğeniliyor

Tatil için Yunanistan'ı ziyaret eden Alman kaleci, sosyal medyadan paylaştığı fotoğraflarla gündeme geliyor. Karius'un "Kalimera (Günaydın)" notuyla paylaştığı son fotoğrafı 40 bin kişiden daha fazla insan beğendi.

Senin için hazırladığımız haberler