Loris Karius’un son halini görenler şoke oldu!

Orhan Gülek
09.04.2022 - 13:37 | Son Güncellenme: 09.04.2022 - 13:48

Bir dönem Beşiktaş forması da giyen Alman kaleci Loris Karius'un önlenemez düşüşü sürüyor. Karius'un son hali ise sosyal medyada gündem oldu. İşte detaylar

Loris Karius’un son halini görenler şoke oldu!

AJANSSPOR - HABER

Bir dönem Beşiktaş forması da giyen Alman kaleci Loris Karius'un önlenemez düşüşü sürüyor. İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool ile sözleşmesi haziran ayında sona erecek olan Loris Karius'un ismi, Greuther Fürth'le geçiyor..

"Ne Karius'a ne de bize bir şey kazandırır"

Liverpool'un kaleci antrenörü John Achterberg, Alman kaleciyle yolların bir an önce ayrılması gerektiğini savundu. Achterberg, "Umarım Karius problemi en kısa sürede çözülür. Haziran sonuna kadar beklemek ve kulübede oturmak ne Karius'a ne de bize bir şey kazandırır" dedi..

Devler Ligi'nde büyük hata

Loris Karius, Liverpool forması altında son maçına 26 Mayıs 2018'de çıkmıştı. Karius, Liverpool'un Real Madrid'e 3-1 mağlup olduğu Şampiyonlar Ligi Finali'nde yaptığı hatalarla maça damga vurmuştu. Kiev'de oynanan finalde yaptığı hatalarla gündem yaratan Karius, sonrasında Liverpool'dan ayrılarak Beşiktaş'ın yolunu tutmuştu..

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'tan UEFA'ya otobüs gibi savunma!
Habere Git

Karius'un vücudundaki değişim şok etti

Alman file bekçisi şu sıralar kurtardığı şutlarla değil görüntüsüyle gündemde. Karius'un vücudundaki değişim taraftarları şok etti. Vücut gelişiren Karius o anları paylaşırken çoğu taraftardan yorum geldi. Alman futbolcunun bu değişimi özellikle İngiltere'de büyük yankı uyandırdı.

Kaleye geçme şansı doğdu

Ocak ayında tüm dünyada covid vakaları hızla artarken üst üste oyuncularının test sonuçları pozitif çıkan Liverpool’da bir dönem Beşiktaş forması da giyen Loris Karius’a yeniden kaleye geçme şansı doğdu. İngiliz ekibinde kaleciler Alisson, Kelleher ve Adrian’ın Covid sonuçlarının pozitif çıkmasının ardından testi negatif veren tek isim Karius oldu.

Hayali suya düştü

Liverpool, takımdaki Covid-19 vakalarındaki artış nedeniyle, bugün Arsenal ile oynayacakları İngiltere Lig Kupası yarı final maçının ertelenmesini istedi. Federasyonun dün maçı 20 Ocak’a ertelemesi sonrasında Alman file bekçisinin 2018 Devler Ligi finalinin ardından 3,5 yıl sonra Liverpool kalesine geçme hayali suya düştü.

Senin için hazırladığımız haberler