Emre Belözoğlu ile taraftarlar arasında gerginlik

Özgür Koç
26.12.2023 - 08:30 | Son Güncellenme: 26.12.2023 - 11:09

Ankaragücü, Süper Lig'in 18. haftasında deplasmanda Pendikspor ile 1-1 berabere kalırken, maç sonunda teknik direktör Emre Belözoğlu ile bir taraftar arasında gerginlik yaşandı.

Emre Belözoğlu ile taraftarlar arasında gerginlik

Ankaragücü - Çaykur Rizespor karşılaşması sonrasında saldırıya uğrayan hakem Halil Umut Meler'in olayları provoke etmekle suçladığı Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Pendikspor karşılaşması sonrasında bir taraftarla tartıştı.

Pendikspor ile yenişemedi

Ankaragücü, Süper Lig'in 18. haftasında İstanbul deplasmanında Pendikspor'a konuk oldu. Konuk ekip 18. dakikada Efkan Bekiroğlu'nun frikik golüyle öne geçerken, Pendikspor bu gole 79. dakikadoa tecrübeli oyuncusu Alpaslan Öztürk'ün golüyle karşılık verdi. Mücadele 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

Emre Belözoğlu taraftarla tartıştı

Ankaragücü'nün 43 yaşındaki teknik direktörü Emre Belözoğlu karşılaşmanın bitiminde bir taraftarla kısa süreli tartışma yaşadı. O anlar Fanatik foto muhabiri Murat Akbaş tarafından görüntülendi. 

Halil Umut Meler, Belözoğlu'nu suçladı

Ligde 11 Aralık oynanan ve 1-1 sona eren Ankaragücü - Çaykur Rizespor karşılaşmasının ardından Ankaragücü Başkanı Faruk Koca sahaya girerek hakem Meler'e yumruk atmış, yanındaki bazı kişiler de aldığı darbeyle yere düşen Meler'in kafasına tekme atmıştı. Saldırı sonrası açıklamalarda bulunan hakem Halil Umut Meler, sarı lacivertli kulübün çalıştırıcısı Emre Belözoğlu’nu suçlayan açıklamalarda bulunmuş olayları Emre Belözoğlu'nun provoke ettiğini birçok kişinin sonrasında kendisinden özür dilerken Belözoğlu'nun özür dilemediğini iddia etmişti.

Emre Belözoğlu iddiaları reddetti

Ankaragücü Teknik Direktörü Belözoğlu ise Meler’in yönelttiği suçlamalar sonrası tesislerde gazetecilerin sorularını yanıtlayarak, provoke iddialarını redderek, Meler’den özür dilediğini savunmuştu.

Ters kelepçe gerginliği yaşanmıştı

Ligin 10. haftasında 30 Ekim'de Pendikspor ile Fenerbahçe arasında oynanan ve konuk takımın 5-0 galibiyetiyle sonuçlanan karşılaşmanın ardından Pendiksporlu Halil Akbunar ve İbrahim Akdağ ile bir emniyet görevlisi arasında bir taraftarın ters kelepçe ile gözaltına alınması nedeniyle gerginlik yaşanmıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler