Kendrick Nunn 2 yıl daha Panathinaikos'ta!

İsa Kethüda
08.05.2024 - 17:21 | Son Güncellenme: 08.05.2024 - 17:30

Transfer haberleri. THY Avrupa Ligi play-off çeyrek finalinde Maccabi Playtika Tel Aviv'i yenerek Final Four'a yükselen Panathinaikos, Kendrick Nunn ile sözleşme imzaladı.

Kendrick Nunn 2 yıl daha Panathinaikos'ta!

AJANSSPOR-HABER

Basketbol THY Avrupa Ligi play-off çeyrek finalinde İsrail temsilcisi Maccabi Playtika Tel Aviv'i 81-72 yenen ve seriyi 3-2 kazanarak Dörtlü Final'e çıkan Yunanistan ekibi Panathinaikos AKTOR, yıldız oyuncu Kendrick Nunn ile yola devam edeceğini duyurdu.

Kendrick Nunn imzayı attı

Panathinaikos AKTOR Kulübü, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklama ile Kendrick Nunn ile 2026 yılına kadar sözleşme imzaladı.

NBA çıkış maddesi bulunuyor

Anlaşmaya göre 28 yaşındaki yıldız oyuncunun bu yaz ve gelecek yaz NBA'e çıkış maddesi bulunuyor.

Maccabi Playtika Tel Aviv karşısında seriyi 3-2 kazanan ve 12 yıl aradan sonra Dörtlü Final'e yükselen Panathinaikos AKTOR'da Kendrick Nunn mücadeleyi 26 ile tamamlamıştı.

"Şampiyonluk için 2 maça daha ihtiyacım var"

Maç sonrası bir açıklama yapan Nunn, "Harika hissediyorum. Çok büyük bir galibiyet. Takım arkadaşlarıma övgüde bulunmam lazım. Maccabi çok tehlikeli bir takım ve bize çok zorluk yaşattılar. Euroleague atmosferi çok çılgınca. Burada bir şeyler öğrenmeye çalıştım ve mücadeleye devam ettim. Savunmada çok büyük performans sergiledik. Şampiyonluk için 2 maça daha ihtiyacım var" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler