Malatyalı oyuncular 1 puandan memnun

05.01.2021 - 18:06 | Son Güncellenme: 05.01.2021 - 18:13

Süper Lig'in 17. haftasında Demir Grup Sivasspor ile iki kez geriye düşmesine karşın 2-2 berabere kaldı. Kaplanlar'da oyuncular, karşılaşma sonrasında aldıkları 1 puan için memnun...

Yeni Malatyaspor, Süper Lig'in 17. haftasında Demir Grup Sivasspor ile karşılaştı. Mücadelenin sonunda Yiğidolar ile 2-2 berabere kalan Doğu Anadolu ekibi, 2 maç aradan sonra puan alma başarısını gösterdi.

Karşılaşmanın ardından Yeni Malatyaspor'un oyuncuları, 1 puanın da bu süreçte önemli olduğunu vurguladı.

Kaplanlar'ın Demokratik Kongo Cumhuriyetli golcüsü Jody Lukoki, "Sivasspor gibi iyi bir takıma karşı oynadık. Maçın sonlarına doğru iyi karakter koyduk. Yenmek isterdik ama 1 puan da iyidir. Önümüzdeki maçları yenmek için çalışacağız." açıklamalarında bulundu.

24 yaşındaki orta saha oyuncusu Ahmet Ildız da Lukoki ile aynı görüşte...

"Sivasspor ligin öne çıkan ekiplerinden." diyen Ildız, "Zor maç oldu ancak kazanabilirdik. Puan durumu sıkışıkken 1 puan da önemlidir. Yoğun fiksütr ister istemez temkinli olmalıyız. Bu kapasite bizde var." şeklinde konuştu.

Yeni Malatyaspor'un ilk golünü atan Fofana ise, Maç dengeli gitti. İlk yarı onlar, kinci yarı biz baskın olduk. İyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Gol attığım için de mutluyum." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler