Manchester City, Chelsea'ye takıldı! Premier Lig'de zirve yarışı kızıştı

İsa Kethüda
17.02.2024 - 22:37 | Son Güncellenme: 17.02.2024 - 22:41

İngiltere Premier Lig'in 25'inci haftasında Manchester City, sahasında karşılaştığı Chelsea ile berabere kaldı ve zirve yarışında büyük bir yara aldı.

Manchester City, Chelsea'ye takıldı! Premier Lig'de zirve yarışı kızıştı

AJANSSPOR-HABER

İnigltere Premier Ligi'nin 25'inci haftasında Manchester City, sahasında Chelsea ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ilk golünü Chelsea'de Raheem Sterling kaydederken, Manchester City'nin eşitlik golünü ise Rodri attı.

Manchester City yara aldı

İngiltere Premier Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi veren Manchester City, Chelsea karşısında büyük bir darbe aldı. Manchester ekibi, Liverpool ve Arsenal'ın kazandığı haftada berabere kalarak zirveden uzaklaştı.

Liverpool ile fark açıldı

Ligde 1 maçı eksik olan Manchester City, lider Liverpool'un 4, 2'nci Arsenal'ın ise 2 puan gerisinde yer alıyor. Ligde Liverpool'un 57, Arsenal'ın 55, Manchester City'nin ise 53 puanı bulunuyor.

İlgini Çekebilir
Mert Hakan Yandaş camiaya seslendi: "Hatalarım oldu..."
Habere Git

City'nin istatistikleri yetmedi

Manchester City, Chelsea karşısında üstün bir oyun sergilese de galibiyeti alamadı. Mavililer, mücadelede yüzde 70 topa sahip olurken, 71 kez de rakip ceza sahasına girmeyi başardı. Chelsea karşısında 29 kez şut çeken Guardiola'nın öğrencileri, yalnızca 5 kez kaleyi bulabildi.

Manchester City ve Chelsea'nin sıradaki maçları

Premier Lig'de gelecek hafta Manchester City, sahasında Brentford ile karşılaşacak. Ligde 35 puanla 10'uncu sırada yer alan Chelsea'nin ise Tottenham ile karşılaşacağı maç ileri bir tarihe ertelendi.

İlgini Çekebilir
Burak Kızılhan: "TFF'nin kararını yakından takip edeceğiz"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler