Manchester City ve Bayern Münih arasında dev transfer!

Cem Ergün
12.04.2024 - 15:39 | Son Güncellenme: 12.04.2024 - 15:50

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finalde mücadele eden iki dev kulüp Manchester City ve Bayern Münih arasında dev bir transfer iddiası ortaya atıldı. Detaylar...

Manchester City ve Bayern Münih arasında dev transfer!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

İngilis basınında Independent'ta yer alan habere göre Manchester City, gözünü Bayern Münih'in 21 yaşındaki genç yıldızı Jamal Musiala'ya dikti. Avrupa'nın birçok takımının Musiala'yı transfer etmek istediği belirtilirken, City'nin öne çıktığı kaydedildi. İşte detaylar...

Manchester City transferde istekli

Haber detayında 2026 yılında sözleşmesi sona erecek olan Jamal Musiala'nın, kulübü Bayern Münih ile sözleşme uzatmaya henüz yanaşmadığı ifade edildi. Bu durumda Musiala'yı kadrosuna katmak için epey istekli olduğu belirtilen Manchester City'nin, yaz transfer dönemin Alman ekibinin kapısını çalmaya hazırlandığı yazıldı.

Başka talipleri de var

Yalnızca Manchester City'nin değil, Avrupa'nın birçok önemli kulübünün de Jamal Musiala için fırsat kollayacağı kaydedildi. Bu kulüplerin başında Liverpool, Paris Saint-Germain ve Barcelona gelirken; Manchester City'nin daha geniş bir bütçeye sahip olması sebebiyle yarışta önde olduğu yazıldı.

Jamal Musiala'nın performansı

Alman 10 numara, bu sezon Bayern Münih formasıyla toplamda 34 maçta forma giydi. Jamal Musiala bu maçlarda 12 gol atarken, 7 de asist yapma başarısı gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler