Manchester United-Bournemouth: 0-3 (Maç sonucu-yazılı özet)

İsa Kethüda
09.12.2023 - 20:28 | Son Güncellenme: 09.12.2023 - 20:30

Premier Lig'in 16. haftasında Galatasaray'ın Devler Ligi'ndeki rakibi Manchester United, sahasında Bournemouth'a 3-0 mağlup oldu. İşte maçtan detaylar...

Manchester United-Bournemouth: 0-3 (Maç sonucu-yazılı özet)

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde evinde 3-3 berabere kaldığı Manchester United, ligde Old Trafford'da ağırladığı Bournemouth'a 3-0 mağlup oldu ve 27 puanda kaldı. Bournemouth ise puanını 19'a yükseltmeyi başardı.

ManU bir yok

Premier Lig'de geçtiğimiz hafta Chelsea'yi 2-1 mağlup eden Manchester United, galibiyet serisi fırsatını tepti. Seyircisi önünde Bournemouth'u ağırlayan Kırmızı Şeytanlar yenilmekten kurtulamadı.

Bournemouth yükselişte

Manchester United'ı deplasmanda farklı bir skorla mağlup eden Bournemouth, 5 maçtır kaybetmiyor. Bu süreçte Newcastle United'ı da mağlup eden İngiliz ekibi, geçen hafta Manchester City'yi mağlup eden Aston Villa ile de berabere kalmıştı.

Devler Ligi'nde kritik randevu

Önce Galatasaray ile 3-3 berabere kalan ardından da ligde Bournemouth'a karşı ağır bir yenilgi alan Manchester United, Şampiyonlar Ligi'nde kritik bir maça çıkacak. M. United, hafta içinde Galatasaray'ı da yakından ilgilendiren mücadelede Bayern Münih ile karşı karşıya gelecek.

Liverpool sınavı

Manchester United, gelecek hafta Premier Lig'in 17. haftasında deplasmanda ezeli rakibi Liverpool ile karşı karşıya gelecek. Kırmızı Şeytanlar'da sarı kart cezalısı Bruno Fernandes, Merseyside ekibine karşı forma giyemeyecek.

Senin için hazırladığımız haberler