Mario Balotelli'yi büyük kandırdılar! 30 milyon Euro

Cem Ergün
02.05.2024 - 19:00 | Son Güncellenme: 02.05.2024 - 19:39

Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor forması giyen Mario Balotelli'yi, aralarında başka İtalyan futbolcuların da bulunduğu bir grupla birlikte kandırdılar.

Mario Balotelli'yi büyük kandırdılar! 30 milyon Euro

AJANSSPOR HABER

X'te "Calciolog" hesabının, İtalyan basınından aktardığına göre; İtalya'da yayınlanan "La Lene" adlı şov programı, 50 futbolcunun yer aldığı bir deneyi hayata geçirerek bir şakaya imza attı. İşte içerisinde Adana Demirsporlu Mario Balotelli'nin de yer aldığı şakanın detayları...

"Arabistan'dan arıyoruz"

İtalya'daki La Lene isimli şov programında 50 futbolcuya telefonla aranarak, "Arabistan'dan arıyoruz, senelik de net 30 milyon Euro teklif ediyoruz, kabul ediyor musunuz?" sorusu soruluyor.

Bunun üzerine, aranan futbolcuların yüzde 88'i teklifi kabul ederken, yüzde 12'si Suudi Arabistan'dan gelen senelik 30 milyon Euro'luk maaş teklifini reddediyor.

Astronomik maaş teklifini reddeden futbolcuların arasında ise, "Lorenzo Pellegrini, Mattia Perin, Federico Bernardeschi, Giovanni Simeone, Mattia Zaccagni" gibi isimlerin yer aldığı belirtildi.

Mario Balotelli'nin cevabı

Deneyde teklifi kabul eden birçok futbolcu, isminin açıklanmasını istemezken, yalnızca; Jorginho, Giacomo Bonaventura, Stefano Sensi ve Adana Demirspor forması giyen Mario Balotelli'nin teklifi kabul ettiği biliniyor.

Balotelli'nin, gelen teklifi şu sözlerle karşıladığı kaydedildi: "Oraya da gidebilirim, evet, tabii ki ne kadar teklif ettiklerine bağlı. Bir şeyleri anlamak için oturup görüşmemiz ve biraz daha resmi şeyler yapmamız gerekiyor. Yıllık 30 milyon avro maaş mı? Bu iyi." 

Senin için hazırladığımız haberler