Mauro Icardi şampiyonluk hakkında konuştu! Galatasaray

Cem Ergün
08.05.2024 - 21:00 | Son Güncellenme: 08.05.2024 - 21:44

Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, 70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri'nde konuştu. Icardi, şampiyonluk hakkında konuştu. Detaylar...

Mauro Icardi şampiyonluk hakkında konuştu! Galatasaray

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi, 70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri'nde "Yılın Futbolcusu" ödülünün sahibi oldu. Icardi, ödül töreninin ardından açıklamalarda bulundu.

"şampiyon olacağız"

Ödül töreninin ardından konuşan Mauro Icardi, "Çok önemli, 70 yıldır yapılan bu kadar prestijli bir yerde olduğum için ve bu ödüle layık görüldüğüm için çok teşekkür ediyorum. Geçen yıl Galatasaray'da şampiyon olduk ve çok harika bir sezon geçirdik benim için de çok önmliydi. Bu sene de şampiyon olacağız tekrardan ve yaptığımız şeylerden dolayı çok gurur duyuyorum.

Her maçı kazanmak gereklyor. Şampiyon olmak için 38 maç var maksimum sayıda maç kazanıp sonucunda şampiyon olunuyor. Bu yüzden her maç ayrı ayrı çok önemlidir.

Adım adım gitmemiz gerekiyor. Önümüzde bir maç var onu kazanmamız gerekiyor. O maçı kazandıktan sona derbi için hazırlanacağız ve kazanmak için sahaya çıkacağız." dedi.

Mauro Icardi'nin performansı

Mauro Icardi, bu sezon Sarı-Kırmızılı formayla toplamda 44 maçta forma giydi. Arjantinli golcü bu maçlarda 30 gol kaydederken, 12 de asist yapmayı başardı.

Icardi, geçtiğimiz sezon Süper Lig şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray'da 26 maçta 23 gol ve 8 asistlik performansa imza atmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler