Mauro Icardi'nin gol sevincinin anlamı belli oldu! 8 yıl önce...

Ali Bozkurt
16.02.2024 - 22:09 | Son Güncellenme: 16.02.2024 - 22:11

UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Sparta Prag'a gol atan Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi'nin yaptığı gol sevincinin nedeni belli oldu. İşte detaylar.

Mauro Icardi'nin gol sevincinin anlamı belli oldu! 8 yıl önce...

AJANSSPOR HABER

UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda evinde Sparta Prag'ı 3-2 mağlup eden Galatasaray'da son golü atan Mauro Icardi'nin gol sevinci epeyce konuşuldu. Sosyal medyada "Mutsuz" yorumları yapılan 30 yaşındaki golcünün yaptığı gol sevinci geçmişi hatırlattı.

8 yıl önce yaptı

Mauro Icardi, 8 yıl önce Inter forması giyerken gol attığı bir maçta Sparta Prag'a attığı gol sonrası yaptığı sevincin aynısını yaptı. Golcü futbolcu, gol sevincini en son Inter'in "Curva Nord" taraftar grubuyla sorunlar yaşamasının ardından yaptı.

433'ün çalışanından Icardi yorumu

Ünlü futbol sayfası 433'ün Türk çalışanı Metecan Kanbur, Icardi hakkında sosyal medya hesabından şu yorumu paylaştı: "Icardi’nin son postunda RETRATO (retreat) yazıyor. Bu inzivaya çekilmek demek. Adam taa o zaman söylemiş zaten. İlla bir sorun olduğu anlamına gelmiyor. Bazen insanları kendi haline bırakmak onlara o alanı vermek her şeyi kendiliğinden çözer. Belli ki adam mental olarak yorulmuş. Bir salın adamı o ne yapacağını bilir zaten.”

Tribün çağırdı Icardi soyunma odasına gitti

Galatasaray'ın Sparta Prag'ı 90+1'de Mauro Icardi'nin golüyle 3-2 kazandığı maç sonunda Galatasaray tribünleri Fernando Muslera'ya tezahüratlarda bulundu. Sarı kırmızılı taraftarlar, Muslera'dan sonra Mauro Icardi'nin adını haykırdı. Arjantinli süperstar, ise tribünlerin kendisini çağırması sırasında soyunma odasının yolunu tuttu.

Galatasaray'dan Icardi paylaşımı

Sarı kırmızılı kulüp, 3-2'lik Sparta Prag galibiyeti sonrasında sosyal medya hesabından Mauro Icardi'yi paylaştı. Gönderi, "Sen farklısın" notu ile paylaşıldı.

Mauro Icardi'nin sezon karnesi

Bu sezon Galatasaray formasıyla 33 maça çıkan 30 yaşındaki santrfor, 19 gol ve 9 asistlik performans sergiledi. Galatasaray formasıyla 59. maçına çıkan Icardi, bu periyotta 42 gol ve 17 asist yapmayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler