Mehmet Altıparmak'tan Tarık Çamdal, Numan Çürüksu ve Celso Borges'in transferi hakkında açıklama!

17.07.2018 - 18:57 | Son Güncellenme: 17.07.2018 - 21:57

Mehmet Altıparmak'tan Tarık Çamdal, Numan Çürüksu ve Celso Borges'in transferi hakkında açıklama!

Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, Mavi beyazlı takımın transfer gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu.

Mehmet Altıparmak, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu. İşte detaylar...

Sözlerine kamp çalışmalarını anlatarak başlayan Mehmet Altıparmak, "Topuk Yaylası’ndaki kampımız son buldu. 2 günlük iznin ardından Perşembe günü çalışmalarımıza Erzurum’da devam edeceğiz. Topuk Yaylası bir takım için büyük bir kazanç. Bana göre Erzurum ile beraber Türkiye’nin en iyi kamp yeri. Buranın bir avantajı da sadece 3 takım alması ve her takımın kendi sahası olması. Bir takım için her şey düşünülmüş, çok rahat bir ortam. İyi de bir ekipleri var. Bir takıma kampta gerekli olacak tüm imkanlar sağlanmış. Fenerbahçe’nin her branşının faydalanabileceği bir alan. Böyle tesislerin çoğalması gerekiyor, ben gittim ve memnun kaldım" dedi. 

Zeki Yavru transferi rafa kalktı!

Transfer çalışmalarından da bahseden Altıparmak, "5-6 transfer yaptık ancak istediğimiz bazı oyuncular ile anlaşamadık. Bazı oyuncular ise Erzurum’u tercih etmedi. Biz, bizimle beraber olmak isteyen oyuncularla devam edeceğiz. Alternatif bir listemiz var. Bir stoper, bir ön libero, santrafor, kanat oyuncusu ve sağ bek almamız gerekiyor. Zeki Yavru ile alakalı bir ara bir durum oldu ancak daha başka alternatiflerimiz var. Onlarla görüşüyoruz. O oyuncuları almaya çalışıyoruz, zaten birkaçıyla temasımız var bu transferler bitmek üzere.  Az bir süre kaldı. Transfer döneminde çok isimler dönüyor. Bizim haberimiz olmayan birçok isimle güya görüşmüşüz. Menajerler isimlerimizi ve takımları kullanarak oyuncularını satmak istiyor. Bu da doğal bir şeydir. Dediğim gibi ağzımızdan çıkmadığı sürece hiçbir şeye inanmayın. Biz istediğimiz oyuncularla ve alternatifli bir kadro kurduk. Bu işin bir de maliyet durumu var. Ayağımızı yorganımıza göre uzatmaya çalışıyoruz. Bu yüzden bazen oyuncuları transfer edemiyoruz ya da biz vazgeçiyoruz. 18 sene sonra gelen bir şampiyonluk ve bir hasret vardı. O hasreti dindirdik. İşimizin şimdi daha zor olduğunu biliyoruz ve daha çok çalışacağız. Geçen seneki bazı oyuncularımız o performanslarına ulaşıyor, bu sevindirici. Yeni gelen oyuncularımızı da lige hazırlıyoruz. 25 günlük süremiz var. Son 2-3 gün içinde birkaç oyuncumuz geldi. Önümüzdeki 2-3 günde de birkaç transferimiz olacak. Herhalde sonrasında tek kalan bölge santrafor olacak ve oraya da bizi taşıyacak bir oyuncu alacağız" ifadelerini kullandı. 

Celso Borges, Tarık Çamdal, Numan Çürüksu transferi ne durumda? 

Numan Çürüksu ve Celso Borges hakkında bilgiler veren deneyimli çalıştırıcı, "Numan Çürüksu çok istediğimiz bir oyuncu ancak kulübü parasını ödedi ve bırakmak istemiyor. Bu kulüplerin arasında çözebileceği bir şey. Kulüpler anlaşırsa Numan transferi olur ancak olmazsa alternatiflerimiz var. Transferde bir isim duyulduktan sonra menajerler işin içine giriyor ve hadleri olmadan çok işe karışıyorlar. Herkes birbirini bu camiada tanıyor. Yabancı menajerlerle de görüşüyorlar ve bir anda 6-7 manejer işin içine giriyor. 2 takım bir oyuncuya talip olursa menajerler fiyat yükseltiyor. Bir futbolcuya bir kulüp talipse diğer takımının iş bitene kadar çekilmesi gerekiyor ancak böyle olmuyor. Mbokani 1.6 civarında bitecekken 2.5 euroya çıktı. Zvec ile ilgilendik, geldi şehri gezdi ancak sonradan başkaları talip oldu, paralar istendi, Apoel ile anlaştı. Deportivo'dan Celso Borges ve Galatasaray'dan Tarık Çamdal gündemimize geldi. Fakat iki transferde gerçekleşmeyecek. Tarık Çamdal'ı sağ ve sol bek pozisyonunda oynayabildiği için gündemimize aldık ama bu transfer olmadı. Bir şekilde Erzurumspor’a yakışır bir kadro kurup lige gireceğiz" açıklamasında bulundu. 

Senin için hazırladığımız haberler