Mehmet Çetin iddialı

11.08.2015 - 13:02 | Son Güncellenme: 11.08.2015 - 13:02

Spor Toto 3. Lig 1. Grubu'nda zirveye oynayan takımlar arasında yer alan Güney temsilcisi Kırıkhan Spor'un 2. Etap kamp çalışmaları Ankara Kızılcahamam'da devam ediyor.

Kadrosuna kattığı yetenekli futbolcularla tüm dikkatleri üzerine çeken Kırıkhanspor'un genç  ve başarılı Teknik Direktörü Mehmet Çetin yaptığı açıklamada "Yaklaşık 18 günden bu yana Ankara Kızılcahamam tesislerinde kamp çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Eski ye yeni futbolcularımızın kısa zaman olmasına rağmen bir birleriyle kaynaşması bizleri sevindirmektedir. İyi bir kadro kurduğumuzu düşünüyoruz. Yönetimimizle,  taraftarlarımızla  ve futbolcularımız ile  tek yumruk halinde  hedeflediğimiz noktaya ulaşacağımıza inanıyoruz" dedi.

Takım kaptanı Ömer Kısa ise yaptığı açıklamada, " Yeni sezon öncesinde iyi bir kamp dönemi geçirmekteyiz. Kampımızın kalan kısmında arkadaşlarımız ile birlikte daha da fazla çalışarak taraftarlarımıza göze hoş gelen futbol sergilemeyi hedeflemekteyiz. Yeni sezonda tüm takımlarımıza başarılar diliyoruz" dedi.

YAŞAR GÜLLÜ/HATAY

Senin için hazırladığımız haberler