Mehmet Demirkol: Acun Ilıcalı'nın kafasında Türkiye'den 2 isim var! Hull City

Cem Ergün
09.05.2024 - 00:33 | Son Güncellenme: 09.05.2024 - 01:00

Mehmet Demirkol, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiliz ekibi Hull City hakkında konuştu. Demirkol, Ilıcalı'nın aklında Türkiye'den iki teknik direktör olduğunu söyledi.

Mehmet Demirkol: Acun Ilıcalı'nın kafasında Türkiye'den 2 isim var! Hull City

AJANSSPOR HABER

Mehmet Demirkol, Socrates Dergi YouTube kanalında "Oyna Devam" isimli programda Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekibi Hull City hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Hull City sezonu tamamladı

İngiltere Championship'te sezon tamamlandı. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu ve kadrosunda Ozan Tufan ve Abdülkadir Ömür gibi isimler bulunan Hull City, 46 maç sonunda topladığı 70 puanla ligi 7. sırada tamamladı.

Ozan Tufan ve Abdülkadir Ömür'ün performansı

Hull City'ye 2 sezon önce Fenerbahçe'den transfer olan Ozan Tufan, bu sezon 40 maçta forma giydi. Milli futbolcu bu maçlarda 10 kez ağları havalandırırken, 2 de asist yapmayı başardı.

İngiliz ekibine bu sezonun devre arasında Trabzonspor'dan transfer olan Abdülkadir Ömür ise 11'i ilk 11'de olmak üzere 16 maçta forma şansı buldu. Gol atmayı başaramayan 24 yaşındaki orta saha, 2 asis ile sezonu tamamladı.

Rosenior'la yollar ayrıldı

Hull City, sezonu play-off potasının 1 sıra gerisinde 7'nci olarak tamamladı. Premier Lig'e çıkma hayallerini şimdilik erteleyen Acun Ilıcalı yönetimindeki İngiliz ekibi, teknik direktör Liam Rosenior ile de yollarını ayırdı.

Erol Bulut'un adı geçti

Liam Rosenior ile yolların ayrılmasının ardından Hull City'nin, Cardiff City'de görev yapan Erol Bulut ve Alman teknik adam Tim Walter'u ilk adaylar olarak belirlediği kaydedilmişti.

"Sordum ama cevap alamadım"

Hull City hakkında konuşan Mehmet Demirkol, "Hull City'nin hocası Liam Rosenior, aynı zamanda eski de oyuncusuydu kulübün. Yılın hocası listesinde de var. Bu sene baya işin içindelerdi. Yapılan açıklamada 'Uzun vadeli hedeflerimiz örtüşmüyor' denildi. Ben de sordum ama cevap alamadım." dedi.

"Kafasında iki isim var"

Hull City'nin yeni teknik direktör adayları hakkında da konuşan Demirkol, "Bence Hull City'nin başına Acun Ilıcalı'nın aklında Türkiye'den iki isim var. Ama ikisini de ikna edebileceğini çok zannetmiyorum. Belki çıksalardı Premier Lig'e olabilirdi. Ben de başka yerlerden duydum da söylüyorum. Acun Ilıcalı'dan öğrenmedim." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler