Mehmet Demirkol, Hatayspor'a gelen haciz hakkında: "Televizyonda şovlar yapıldı"

Cem Ergün
08.05.2024 - 23:56 | Son Güncellenme: 09.05.2024 - 00:19

Ünlü yorumcu Mehmet Demirkol, Socrates Dergi YouTube kanalında "Oyna Devam" isimli programda Hatayspor'a gelen haciz hakkında açıklamalarda bulundu...

Mehmet Demirkol, Hatayspor'a gelen haciz hakkında: "Televizyonda şovlar yapıldı"

AJANSSPOR HABER

Mehmet Demirkol, Socrates Dergi YouTube kanalında Hatayspor'a gelen haciz kararı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Demirkol, "Hatay için para toplandı, televizyonda şovlar yapıldı. Ama 5 milyon liralık haciz yollanıyor." dedi. İşte Demirkol'un açıklamaları...

"Başka itirazları da var"

Mehmet Demirkol, Hatayspor'un ligde Gaziantep FK ile oynadığı maça yabancı VAR hakemi atanmamasını hatırlatarak şu ifadeleri kullandı: "Hatayspor'a hacizi yollayan Türkiye Futbol Federasyonu değil, İl Spor Müdürlüğü. O daha ilginç. Bizati devlet. TFF, özerk de bir taraftan. Hatayspor'un başka itirazları da var. Çok önemli bir Antep maçı oynadılar. Haftanın en önemli 3 maçından biriydi. Yabancı VAR hakemi gelmedi."

"Televizyonda şovlar yapıldı"

Hatay'da da büyük bir yıkıma sebep olan depremin ardından toplanan paraları hatırlatan Demirkol, "Şöyle bir durum var: 890 küsür milyon lira toplandı Hatay için. Televizyonda şovlar yapıldı. Ama 5 milyon liralık haciz yollanıyor. Sadece bu da değil. Hatayspor, TFF Riva Tesisleri'nin karşısında kalıyordu. Eylül ayı gelince buraya öğrenciler gelecek çıkın dediler, çıkıldı. Bu da onun parası. Faiziyle birlikte buraya çıkmış. Mersin'e gittiler ama Mersin'de siz burada kalın, şurada antrenman yapın diye bir şey denmedi.

Erce'nin kaşar ekmek muhabbeti 'Biz açız, paramız yok' diye değil. Hangi tesiste antrenman yapılacağı belli değil. Bazen basketbol salonunda yapıyorlar çoğu antrenmanı. Bazen 70-80 kilometre uzağa gidiliyor. Oraya gidiliğinde de kulüp sandviç hazırlıyor. Oraya mutfak kuramaz." dedi.

"Sizin işiniz ne?"

Sözlerine devam eden Demirkol, "Bir tane şehir belirlersin. Sizin tesisiniz budur dersin. O paraları topladığınıza göre de o ücreti o paralardan alın bir zahmet. Yardım etmek istemiyor musunuz zaten? 'Stadınız, yeriniz bu, oynayacaksınız' denilir. Bunu organize edemeyen federasyon ya da bakanlık sizin işiniz ne? Hayatta yaptığınız şey ne? Montella'yı getirdim diyorlar. Bu yani işi. Ben de getiririm abi onu. Neyi yönetiyorsunuz siz?" yorumunda bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler