Mehmet Özdilek'ten Fenerbahçe-Alanyaspor maçı sonrası yıldız oyuncuya eleştiri!

Orhan Gülek
11.02.2024 - 23:37 | Son Güncellenme: 11.02.2024 - 23:57

Ünlü spor yorumcusu Mehmet Özdilek, 2-2 biten Fenerbahçe - Alanyaspor maçı sonrası Dusan Tadic'in performansını eleştirdi. İşte detaylar...

Mehmet Özdilek'ten Fenerbahçe-Alanyaspor maçı sonrası yıldız oyuncuya eleştiri!

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig’in 25. hafta mücadelesinde İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe ile Fatih Tekke'nin çalıştırdığı Alanyaspor, hakem Çağdaş Altay'ın düdük çaldığı maçta Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda karşı karşıya geldi.

4 golün çıktığı müsabakada kazanan çıkmadı ve Fenerbahçe, Alanyaspor ile 2-2 berabere kaldı.

Karşılaşma sonrası spor yorumcusu Mehmet Özdilek, Fenerbahçe - Alanyaspor maçını TRT Spor'da değerlendirdi.

Beklentilerle oynanan oyun çok farklı oldu

Fenerbahçe için kritik bir maç olduğunu ifade eden Özdilek, "Oyunsal anlamda iyi başlamayan bir Fenerbahçe. Fenerbahçe adına bu skor büyük bir kayıp. Ligde 13 hafta kalan bir süreçte kendi saha ve seyircinin önünde kaybedilen puan önemli. Oyun anlamında beklentilerle oynanan oyun çok farklı oldu." dedi.

"Fatih hoca bu maçı doğru planlamış"

Alanyaspor'un 1 puanı hak ettiğini ifade eden Özdilek, "Maç öncesinde bütün Fenerbahçelilerin kafasında oyunu rakip sahaya yıkıp golü bulup 2 ve 3'ü bulabilir miyim diye bir senaryo vardı ama maç başladı tam tersi Alanyaspor'un öndeki 4 oyuncusu ciddi baskı yaptı. Fatih hoca bu maçı doğru planlamış. 3-2'de bitebilirdi. Alınan puan çok değerli." dedi.

İlgini Çekebilir
Kadıköy'de 4 gol var, kazanan yok
Habere Git

"İkisi de çok dağınık oyuncu"

İsmail Yüksek ve Krunic'e ayrı bir parantez açan Özdilek, "Fenerbahçe'de takım performansıyla birlikte bireysel performanslarda da sallanmalar var. Öndeki dörtlü beklentinin çok gerisinde kaldı. Bu isimler belirleyici unsur. İsmail ve Krunic birbirine çok yakın oyuncular. İkisi de çok dağınık oyuncu. İkisi de kenarlara giderek ortada ciddi derecede boşluk bıraktılar." dedi.

"Tadic bir var, bir yok"

Szymanski'nin gününde olmadığını, Tadic'in yetersiz olduğunu vurgulayan Özdilek, "Szymanski'nin haftalardır bireysel etkisizliği Fenerbahçe'nin hücum gücünü azalttı. Tadic bir var, bir yok. Zaman zaman İrfan oturur Cengiz oynar ama ikisinin de aynı anda sahada olması çok kıymetlidir. Bunu da hak ettiklerine inanıyorum. İrfan'ın Cengiz'den bir tık önde olduğunu düşünüyorum." dedi.

"Çok pas hatası yapıyorsun, orta alanda, alan fazla"

Fenerbahçe'nin sık sık pas hatası yaptığını dile getiren Özdilek, "2-1'den sonra Fenerbahçe oyunu tutabilmeli. Büyük takım dediğin böyle olur, yememelisin. Başladığı an ve o sürece kadar olan işler doğru gitmiyor. Çok pas hatası yapıyorsun, orta alanda alan fazla. Fenerbahçe'nin çok da aman aman dediğimiz bir pozisyonu olmadı. Bir önceki haftalara baktığımızda Fenerbahçe'nin neler neler kaçırdığını hep söyledik ama bugün öyle olmadı." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler