Adana 1954 Başkanı Menderes Kutlu'dan TFF'ye istifa çağrısı

04.01.2024 - 15:30 | Son Güncellenme: 04.01.2024 - 15:36

TFF 3. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Adana 1954 FK'da başkan Menderes Kutlu; transfer, stadyum ve TFF hakkında açıklamada bulundu. Detaylar haberimizde...

Adana 1954 Başkanı Menderes Kutlu'dan TFF'ye istifa çağrısı

AJANSSPOR - HABER

3. Lig'in namağlup takımı Adana 1954 FK'da başkan Menderes Kutlu'dan Türkiye Futbol Federasyonu'na eleştiri geldi.

Kutlu, Mehmet Büyükekşi'nin istifa etmesi gerektiğini söyledi. 

"Devre arasında transfer yapmayı düşünüyoruz"

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Menderes Kutlu, "Sezonun ilk yarısını namağlup ve lider tamamladık. İlk yarıda ekip olarak iyi işlere imza attık. Başarımızda pay sahibi olan teknik direktörümüz Adem Çağlayan'ı, sportif direktörümüz Cafer Elek ve futbolcu arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Adana 1954 FK olarak hedefimiz bu sezon 2. Lig'de yer almak. Devre arasında transfer yapmayı düşünüyoruz ancak ücretler çok çok pahalı." dedi.

Stadyum müjdesi

Stadyum konusundaki son gelişmeleri aktaran Başkan Kutlu, "Maçlarımızı gelecek sezon Ali Hoşfikirer Stadyumu'nda oynayacağız. Sayın Bakan Ömer Çelik ile yeni stadyum konusunda görüşmelerimiz devam ediyor. Yeni stadyumumuz İncirlik'te olabilir. Bunun için görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Kulüp olarak tesisleşme konusunda ciddi adımlar attık, güzel bir tesis oluşturduk." ifadelerini kullandı.

TFF'yi istifaya davet etti

Süper Kupa finalinde yaşananlarla ilgili de konuşan Menderes Kutlu, "Süper Kupa finalinde yaşananlar ülkemizi yakışmadı. Bayrağımız, İstiklal Marşımız ve Mustafa Kemal Atatürk bizim her şeyimizdir. Bu unsurlar tartışma konusu olamaz. TFF yönetiminin futbolumuzu idare edemediğini düşünüyorum. Kulüp resmi hesabımızdan da bunu paylaştık. Bizimle birlikte İskenderunspor ve Osmaniyespor da bunu paylaştı. Hatta istifa açıklamasından sonra çevremdeki insanlar 'Sizi şampiyonluktan ederler' dediler... Ülke futbolunda başkanlar yürekli ve cesur olmalı. Önemli olan ülke futbolumuzun gelişimidir. TFF yöneticisi Volkan Can'la birlikte aynı WhatsApp grubundayız ancak kimse düşüncesini dile getiremiyor. Konuşmalarda sadece Volkan Can yazabiliyor." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler