Mert Nobre Radyospor'a konuştu! '1.Lig zor bir lig ve bu sene daha da zor olacak...'

25.07.2018 - 15:41 | Son Güncellenme: 25.07.2018 - 18:41

Mert Nobre Radyospor'a konuştu! '1.Lig zor bir lig ve bu sene daha da zor olacak...'

Erzurumspor ile Süper Lig'e çıktıktan sonra sezon başında yaşananlar nedeniyle takımdan ayrılan Mert Nobre, dün Ankara ekibi Gençlerbirliği ile anlaştı. Nobre hem yaşananları hem yeni takımını ve Spor Toto 1.Lig'i hem de Fenerbahçe hakkında görüşlerini Radyospor'da açıkladı.

Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuşan Nobre şunları ifade etti

'Kabul etmiyorum hiçbir hatam yok..'

"Gençlerbirliği büyük bir camia. İnşallah Süper Lig'e çıkarız. Erzurumspor'da problemler vardı geçen seneden kalan. Para problem değildi başka problemlerde vardı. Prim meselesi değil maç başına vs. bir çok problem vardı. Daha sonra kadro dışı kaldığımız haberi geldi Burhan ile birlikte. Ben kabul etmiyorum hiçbir hatam yok ardından kalmak istemedim ve Gençlerbirliği ile anlaştım"

'1.Lig zor bir lig ve bu sene daha zor olacak..'

"Gençlerbirliği'ne geldiğim için çok mutluyum. Futbolda her şey olabilir, burada tecrübeli oyuncular var iyi bir kadro var. Kolay değil ama başarılı olmak istiyoruz. Zor bir lig ve bu sene daha çok zor olacak. Osmanlıspor güçlü, Boluspor'un iyi kadrosu var, Adana Demirspor transferler yaptı. Altınordu genç oyuncular ile sistemi var kolay bir lig değil."

"Fenerbahçe'nin bu sene daha iyi olacağını düşünüyorum"

"Fenerbahçe'nin bu sene daha iyi olacağını düşünüyorum. Yeni bir yapılanma ve sistem var. Giuliano geçen sene iyi başladı ikinci yarı çok iyi değildi. Bu sene çok daha farklı bir Giuliano olacaktır. Fenerbahçe'nin ne zaman lig başlayacak o zaman durumu daha da netleşecektir."

'Fenerbahçe - Benfica turunda şanslar %50 - %50'

"Fenerbahçe için Benfica zor bir kura oldu. Geçen seneye göre aşağı yukarı aynı kadro ile mücadele ediyorlar. İnşallah Fenerbahçeli tüm oyuncular bu maçlara kadar hazır olur. Şanslar %50 - %50 bana göre. Benfica her zaman kuvvetli takım. Fenerbahçe iyi takım ve bu kadro daha iyi olacaktır."

"Geçen sene Barış Alıcı'ya karşı iki kez oynadım. Gerçekten çok iyi oyuncu"

"Geçen sene Barış Alıcı'ya karşı iki kez oynadım. Gerçekten çok iyi oyuncu. İlk sene zor ama sonraki senede daha iyi olacaktır. Çok kaliteli oyuncu. Genç bir kaleci de aldılar ve o da iyi bir oyuncu"

Senin için hazırladığımız haberler