Mesut Bakkal: Benim için önemli olan çocukların direnç göstermeleri

Feride Kara
09.02.2022 - 23:02 | Son Güncellenme: 09.02.2022 - 23:06

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Trabzonspor'a 2-1 kaybederek elenen Denizlispor'da teknik direktör Mesut Bakkal maçın ardından açıklamalar yaptı.

Mesut Bakkal:  Benim için önemli olan çocukların direnç göstermeleri

Trabzonspor'a 2-1 mağlup olarak Ziraat Türkiye Kupası'ndan elenen Denizlispor'da teknik direktör Mesut Bakkal maçın ardından açıklamalar yaptı.

 Artık lige dönüyoruz

Mesut Bakkal: "Bizim adımıza güzel maç oldu. Çok güçlü, çok usta ayakları olan bir takıma karşı oynadık. İlk yarı pozisyon yoktu. Oyunun geneline baktığımız zaman başa baş oyun oldu. Benim için önemli olan takımın direnç göstermesi oldu. Trabzonspor gibi bir takıma karşı bu kadar direnç gösteriyorsanız önümüz iyi görünüyor. Genç oyuncuları oynattık. Bu sahada gösterdiğimiz performans bize ileri de iyi işler yaptıracaktır. Güzel bir maç oldu ve artık lige dönüyoruz.

İlgini Çekebilir
Fırtına kupada da esiyor! Son kurban Galatasaray'ı eleyen Horoz
Habere Git

Mustafa Çeçenoğlu, sol ayağı en iyi oyunculardan

Özer oynayan bir oyuncu, biz Adana maçını düşünerek oyundan aldık. Mustafa Çeçenoğlu, sol ayağı Türkiye'de en iyi oyunculardan birisi. Denemesini söyledik, daha iyisi yapabiliriz diye. İyi şeylerin olacağını görüyoruz. Artık ligde aynı güveni ve öz veriyi vermemiz gerekiyor.  Mustafa Çeçenoğlu'na içeride söyledim. Dene yaparsın dedim. Özer'in topuğunda sakatlığı vardı ondan oyundan aldım."

Senin için hazırladığımız haberler