Milli voleybolcu yapılan yanlış iğne yüzünden mi maça çıkamadı?

Aleyna Gürgen
14.02.2024 - 09:49 | Son Güncellenme: 16.02.2024 - 12:01

İtalya Ligi'nde Cisterna Volley forması giyen Filenin Efeleri'nden Efe Bayram yaşadığı sağlık sorunu hakkında açıklamada bulundu. İşte detaylar...

Milli voleybolcu yapılan yanlış iğne yüzünden mi maça çıkamadı?

Cisterna Volley oyuncusu Efe Bayram, kendisine yapılan iğne yüzünden sağ tarafında komple tutulma, kas gerginliği ve sinir sıkışması gibi yan etkiler yaşadı. Maça çıkamayan milli voleybolcu konu hakkında açıklama yaptı.

İlgini Çekebilir
Üstündağ, Efe Bayram hakkındaki yanlış iğne iddialarına yanıt verdi
Habere Git

Bayram, enjeksiyon yüzünden yan etki yaşadı

Türkiye A Milli Erkek Voleybol Takımı'nın 2002 doğumlu oyuncusu Efe Bayram, Cisterna Volley'de kendisine yapılan bir iğne yüzünden zor günler geçirdi. Bayram'a yanlış iğne yapıldığı ve yaşadığı yan etkiler yüzünden maça çıkamadığı öne sürüldü.

İlgini Çekebilir
Filenin Efeleri'nin yeni başantrenörü resmen belli oldu!
Habere Git

Bayram'dan iğne açıklaması geldi

İtalya Ligi'nde son maçta sahaya çıkmayan Efe Bayram konu hakkında açıklama yaptı. Bayram, kendisine yapılan bir enjeksiyon yüzünden tutulma gibi yan etkiler yaşadığını şu sözlerle açıkladı: "Herkese merhaba! Aldığım çokça mesaj ve aramalar sonucu sizlere durumum hakkında biraz bilgi vermek istiyorum. Geçtiğimiz günlerde tedavi amaçlı vücuduma uygulanan bir enjeksiyon sonucu zor günler geçirdim. Vücudumun sağ tarafında komple tutulma, kas gerginliği, sinir sıkışması gibi yan etkiler oluştu. Bu sebepten son oynadığımız Modena maçında forma giyemedim ve yarın oynayacağımız Perugia maçında da süre alamayacağım. Bugün itibariyle durumum çok daha iyi antrenmanlara hafiften başladım 1-2 haftaya umuyorum ki toparlayacağım ve sahalara geri döneceğim. Mesajlarınız, aramalarınız ve güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Yakında görüşmek üzere."
 

İlgini Çekebilir
Efe Bayram maçın en skorerlerinden oldu: Cisterna kazandı!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler