Muğlaspor, Rıdvan Dilmen'le görüştü!

İsa Kethüda
04.05.2024 - 22:16 | Son Güncellenme: 04.05.2024 - 22:26

Bölgesel Amatör Lig 5'inci Grup'ta şampiyonluğa koşan Muğlaspor, kulübün efsane isimlerinden olan Rıdvan Dilmen ile görüştü. İşte haber ile ilgili detaylar.

Muğlaspor, Rıdvan Dilmen'le görüştü!

AJANSSPOR-HABER

Bölgesel Amatör Lig 5. Grup’ta mücadele eden Muğlaspor’da yönetim, Fenerbahçe’nin ve Türk futbolunun efsane ismi Rıdvan Dilmen ile konakladığı otelde görüştü. Ege temsilcisi, merakla beklenen görüşmenin detaylarını açıkladı. İşte detaylar...

Resmi açıklama

Muğlaspor’un sosyal medya hesabında yer alan açıklamada, “Başkanımız Menaf Kıyanç, Başkan Vekillerimiz Haluk Beyimoğlu, Muhammet Ali Bahçeyaka, Basın Sözcümüz Barış Yayman, Altyapı Şube Sorumlularımızdan Müslüm Kıyanç ve Kulüp Müdürümüz Adem Korkmaz, Muğla'mıza gelen kulübümüzün ve Türk futbolunun efsane ismi Rıdvan Dilmen'i konakladığı otelde ziyaret etti.

Rıdvan Dilmen'e forma hediye edildi

Kulübümüzün efsane isimlerinden olan Rıdvan Dilmen ile sohbet eden Başkanımız Menaf Kıyanç ve yönetim kurulu üyelerimiz, isminin yazılı olduğu 48 numaralı Muğlaspor forması hediye etti” ifadeleri yer aldı. 

Muğlaspor şampiyonluk maçına çıkıyor

Bölgesel Amatör Lig 5'inci Grup'ta lider olan Muğlaspor, yarın TFF 3'üncü Lig'e yükselmek için sahaya çıkacak. Grupta bitime 2 hafta kala en yakın rakibi Manavgatspor'un 4 puan fark atarak zirvedeki yerini koruyan Muğlaspor, Muğla Atatürk Stadı'nda saat 15.00'te oynayacağı karşılaşmada Denizli Sarayköyspor'u yenerse şampiyonluğunu ilan edecek. 

Puan durumu

  • 1- Muğlaspor: 61
  • 2- Manavgat Belediyespor: 57
  • 3- Yatağanspor: 51
  • 4- Kumluca Belediyespor: 46
  • 5- Didim BSYSK: 46

44 yıl önce formasını giydi

Öte yandan memleketi Aydın Nazilli'de futbola başlayan Rıdvan Dilmen, 1979-1980 sezonunda Muğlaspor'un formasını giymişti. 

Senin için hazırladığımız haberler