Murat Sancak, Yusuf Sarı için gelen teklifleri açıkladı

Özgür Koç
16.12.2023 - 09:40 | Son Güncellenme: 16.12.2023 - 09:46

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, transferde adı Beşiktaş ile de anılan milli futbolcu Yusuf Sarı için gelen teklifleri açıkladı. Detaylar haberimizde...

Murat Sancak, Yusuf Sarı için gelen teklifleri açıkladı

AJANSSPOR - HABER

TRT Spor'a konuşan Sancak mavi lacivert formayla gösterdiği performansla A Milli Takıma yükselen ve transfer piyasanın aranan ismi haline gelen 25 yaşındaki kanatk oyuncusu Yusuf Sarı ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

"Yusuf için çok ciddi teklifler var"

Transferde adı Süper Lig devi Beşiktaş ile de anılan yıldız futbolcuya çok sayıda kulübün talip olduğunu açıklayan Murat Sancak, "Yusuf Sarı ile ilgili çok ciddi teklifler var. Rusya'dan bir takımın teklifi var, Fransa'dan var. İtalya'dan var. Zenit çok ciddi istiyor. Marsilya var, Rennes var, Olimpik Lyon var. Hatta... Neyse onu söylemeyeyim netleşsin ondan sonra. Ederini bulursa gönderirim. Ederini bulursa, eğer kendisi de gitmek isterse tutmak büyük hata olur zaten. Morali bozulur, performansı düşer. Parasını bulmuşsun, parasını da kazandıracak, kendisi de para kazanacak. İzin ver gitsin, o da mutlu olsun, kulüp de mutlu olsun. Turşusunu kuracak halimiz yok." dedi.

"Şu anda 4 kişiyle görüşüyoruz"

"Devre arasında yıldız transferi görecek miyiz" sorusuna ise Sancak, "Yok, sadece ihtiyaç olan bölgelere, eksik olan bölgelere ve bazı performansı iyi alamadığımız bölgeler var oralara sadece. Biz çalışmalarımıza da başladık, şu anda 4-5 kişiyle görüşüyoruz" cevabını verdi.

Güncel piyasa değeri 5 milyon Euro

Adana Demirspor ile 30 Haziran 2025'e kadar sözleşmesi bulunan Yusuf Sarı'nın güncel piyasa değeri 5 milyon Euro. Bu sezon mavi lacivertli formayla 19 karşılaşmaya çıkan 25 yaşındaki futbolcu 2 gol ve 7 asistlik performans sergiledi. Yusuf Sarı 4 kez de A Milli Takım formasını terletirken 1 gol ve 1 asistlik katkı yaptı. 

Senin için hazırladığımız haberler