Fernando Muslera Uruguay Milli Takımını bırakma kararı aldı

Feride Kara
03.11.2022 - 17:38 | Son Güncellenme: 03.11.2022 - 17:50

2022 Dünya Kupası'nda Uruguay'ın kalesini koruyacak olan Galatasaraylı Fernando Muslera turnuvanın ardından milli takım kariyerine son noktayı koyacak.

Fernando Muslera Uruguay Milli Takımını bırakma kararı aldı

2022 FIFA Dünya Kupası için geri sayım başladı. Turnuvada 32 takım mücadele edecek. Dünya Kupası maçları 20 Kasım tarihinde TSİ 19:00'da başlayacak. 

Uruguay Milli Takımı'nı bırakıyor

13 yıldır Uruguay Milli Takımı'nda forma giyen Fernando Muslera 2022 Dünya Kupası sonrası Milli Takımı bırakma kararını açıklayacak. Galatasaray ile 2011'de sözleşmeye imza atan ve sarı kırmızılıların kalesini koruyamaya devam eden Muslera 2022 Dünya Kupası'nın Milli Takım kariyerindeki son turnuva olmasını istiyor. 

Milli Takım'daki rekabet

Dünya Kupası ile ilgili olarak konuşan Fernando Muslera "Dünya Kupası oynamaya hazırlanmak inanılmaz ve bundan zevk alıyorum, tüm duygularla, tüm illüzyonla onu elde etmeye çalışıyorum. En iyi şekilde orada olacağım" ifadelerini kullandı. Milli Takım'daki rekabette Sergio Rochet'in gerisinde kalan ve son 5 maçta 3 kez takım arkadaşına formayı kaptıran Muslera, bu konu hakkında da, "Uruguay kalesini koruyacak olan her kaleci göreve hazır. Bugün sıra Chino Rochet'de ve bu beni çok mutlu ediyor" dedi.

İlgini Çekebilir
İşte Galatasaray-Beşiktaş derbisinin hakemi
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler