Eyüpspor ve Pendikspor, Badou Ndiaye’yi transfer etmek istiyor

Ali Bozkurt
08.01.2024 - 12:40 | Son Güncellenme: 08.01.2024 - 12:42

Adana Demirspor ile yollarını ayırması beklenen Badou Ndiaye’ye Eyüpspor ile Pendikspor talip oldu. Senegalli futbolcuyla resmi görüşmeler kısa süre içerisinde başlayacak.

Eyüpspor ve Pendikspor, Badou Ndiaye’yi transfer etmek istiyor

Koray GEÇGEL - AJANSSPOR

Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor ile yollarını ayırması beklenen Badou Ndiaye, transferin gözdesi oldu. Sözcü’de yer alan habere göre Senegalli futbolcuya eski kulübü Galatasaray ilgi gösterirken, Türkiye’den iki ekip daha girişimlere başlıyor. 

Eyüp ve Pendik istiyor

33 yaşındaki futbolcuya Süper Lig ekiplerinden Pendikspor ve 1. Lig temsilcisi Eyüpspor, resmi transfer teklifi yapmaya hazırlanıyor. Özellikle hedefini Süper Lig olarak belirleyen ve 1. Lig’de zirvenin sahibi olan Eyüpspor’un deneyimli futbolcunun transferinde ısrarcı olduğu öğrenildi.

Görüşmeler başlıyor

Ndiaye ile Eyüpspor’un resmi görüşmeleri birkaç güne kadar başlayacak. Transferi bitirmeyi hedefleyen İstanbul ekibi, Ndiaye’nin 1. Lig’de forma giymek istememesi halinde yarım sezonluğuna Pendikspor’a kiralayabileceği de gelen haberler arasında yer aldı.

Osmanlı ve Galatasaray’da oynadı

Türkiye’de daha önce Osmanlıspor ve Galatasaray formalarını da giyen başarılı futbolcu, 2022-2023 sezonu öncesinde Yunanistan ekibi Aris’ten Adana Demirspor’a transfer oldu. 44 maçta Akdeniz ekibinin formasını giyen Ndiaye, 8 gol ve 5 asist üretti.

Bu sezon 11 maça çıktı

Bu sezon Süper Lig’de 9, Konferans Ligi elemelerinde de 2 maça çıkan Ndiaye, skor katkısı sağlayamadı. 659 dakika oyunda kalan Senegalli, Adana Demirspor’da yaşanan mali sorunlar sebebiyle takımından ayrılık kararı alırken, son 2 haftada oynanan Antalyaspor ve Başakşehir karşılaşmalarında kadroda yer almadı.

Senin için hazırladığımız haberler