Ne yaptın Karius! Baltayı taşa vurdu!

02.07.2020 - 16:07 | Son Güncellenme: 02.07.2020 - 16:20

Beşiktaş'tan olaylı şekilde ayrılan Loris Karius, Almanya'da bir gazeteciyle penaltı atma yarışına girdi. Karius penaltılarda kazandı mı, kaybetti mi? İşte yanıtı...

Ne yaptın Karius! Baltayı taşa vurdu!

EMRAH KARALİNÇ - AJANSSPOR

Beşiktaş’tan olaylı bir şekilde ayrılan ve Liverpool’un halen kontratlı kalecisi olan Loris Karius, bir gazeteciyle iddiaya girdi. Alman gazeteci ile Loris Karius, penaltı atma yarışı yaptı. Karius, penaltı atma yarışını kazandı mı, kaybetti mi? İşte yanıtı…

Beşiktaş’tan olaylı şekilde ayrılmıştı

Liverpool’dan Beşiktaş’a kiralık olarak gelen ve siyah-beyazlılardaki performansıyla sıkça eleştirilen Loris Karius, takımdan ayrılmıştı.

Liverpool da kapıyı kapattı

Beşiktaş ile FIFA’lık olan Karius, Liverpool’a dönmenin hayallerini kurarken İngiliz ekibi de kapıları Alman kaleciye kapatmıştı.

Karius, gazeteci ile penaltı atma iddiasına girdi

Bireysel çalışmalarla kendini hazır tutmaya çalışan Loris Karius, Alman yayın organı Bild’in muhabiri Fabian Focke ile iddiaya girdi.

6 penaltı vuruşu kullanıldı, Karius kaybetti!

Intornational adlı kısa programda sahaya çıkan Karius, Bild muhabiriyle 6 penaltı vuruşu yaparak galip gelmeye çalıştı.

Gazeteci Focke 4 gol, Karius 3 gol atabildi

Alman kaleci, 6 penaltı vuruşundan 3’ünü gole çevirebildi. Gazeteci Focke ise 4 kez Karius’u geçmeyi başardı ve yarışmanın da kazananı Karius değil, gazeteci oldu.

Karius, Beşiktaş'ta kaç gol yemişti?

Alman eldiven Karius, Beşiktaş’ta 67 maçta 95 gol yedi. Beşiktaş, Karius’a Mart 2020’de 367 bin Euro ödeme yaptı. Karius'a geciken ve ödenmesi gereken 93 günlük miktarın ise 867 bin Euro olduğu menajeri tarafından ifade edilmişti.

Loris Karius Beşiktaş'a nasıl veda etmişti?

Karius, Beşiktaş'a veda mesajında ise şu ifadeleri kullanmıştı:

"Beşiktaş kariyerimin bu şekilde sona ermesi üzücü ama bu durumu çözebilmek adına her şeyi yaptım. Aylarca sabırlı davrandım, yönetimle defalarca konuştum. Geçen yıl da benzer şeyler olmuştu. Bu kulüpte oynamak benim için büyük keyifti. Beşiktaş, bu kadar tutkulu taraftarın desteğine sahip olduğu için gurur duyabilir. Beni iyi zamanda da, kötü zamanda da desteklediniz. Sizi en iyi şekilde hatırlayacağım. Tüm takım arkadaşlarıma, teknik ekibe, kulüp çalışanlarına teşekkür ediyorum. Geldiğim ilk günden beri beni çok iyi ağırladınız. Şampiyon Beşiktaş.”

Liverpool ile sözleşmesi ne zaman bitecek?

27 yaşındaki kalecinin Liverpool ile sözleşmesi 2022 yılına kadar devam ediyor. Karius, Liverpool’a dönme ihtimali neredeyse imkansız olduğu için kendisine kulüp arıyor.

Senin için hazırladığımız haberler