Nebil Evren NTV'den ayrıldı! NutSpor'a Geçiyor...

Orhan Gülek
05.08.2023 - 12:48 | Son Güncellenme: 05.08.2023 - 20:28

Sunucu ve spor yorumcusu Nebil Evren, 10 yıllık NTV ve NTV Spor kariyerine noktayı koyduğunu açıkladı. İşte başarılı sunucu Nebil Evren’in yeni adresi…

Nebil Evren NTV'den ayrıldı! NutSpor'a Geçiyor...

AJANSSPOR - HABER

Sunucu ve spor yorumcusu Nebil Evren, 10 yıllık NTV ve NTV Spor kariyerinden ayrıldığını, sosyal medya hesaplarında paylaştığı bir video ile duyurdu.

"Yeni maceralara yelken açıyorum"

Nebil Evren, ayrılık kararını açıkladığı ve sosyal medya hesaplarında paylaştığı videoda şu ifadelere yer verdi:

“Ağustos 2013 – Ağustos 2023… 26 yıllık kariyerimin en güzel anılarını NTV ve NTV Spor’da biriktirdim. Artık veda zamanı. Şimdi, yeni maceralara yelken açıyorum. Hem de büyük bir aşkla, tutkuyla ve heyecanla. Pazartesi’yi bekleyin!”

İşte Nebil Evren'in yeni adresi

Nebil Evren, NTV Spor’dan ayrıldığını açıkladığı videoda, yeni adresini açıklamazken, “Pazartesi’yi bekleyin!” mesajını verdi. Kulislerde konuşulanlara göre ise Nebil Evren’in yeni adresinin NutSpor olması bekleniyor.

İlgini Çekebilir
Rıdvan Dilmen: "Psikologları, kardiyologları zengin ettik"
Habere Git

Nebil Evren'in 5 yıllık dijital medya serüveni

NTV Spor, 17 Mart 2018 Cumartesi akşamı Fenerbahçe  - Galatasaray derbisi sonrası yaptığı son yayın ile yayın hayatına son vermişti.

Daha sonrasında youtube üzerinden yayınlarına devam etti. 5 yıldır NTV Spor’un internet sitesi ve Youtube kanalında işine devam eden Nebil Evren, spor yorumcusu Emre Özcan ile beraber “Süper Futbol” isimli programın sunuculuğunu yapıyordu.

Nebil Evren'in kariyeri

Nebil Evren 1978’de İstanbul’da doğdu. 1997 yılında stajyer olarak girdi Kanal D’de muhabir ve sunucu olarak çalıştı. Daha sonra 2003 yılında CNN Türk’e geçen Evren, burada 7 yıl sunuculuk ve yöneticilik yaptı.

2013 yılında NTV Spor bünyesine katılarak 10 yıl boyunca sunuculuk, yorumculuk ve spikerlik yapan Evren, böylece NTV Spor kariyerine de noktayı koydu.

Emek Ege de ayrıldı

Öte yandan Nebil Evren'in dışında tam 21 yıldır NTV'de görev yapan Emek Ege de ayrıldı. Emek Ege de Vole ile anlaştı.

İlgini Çekebilir
Nihat Kahveci, TRT Spor’dan ayrıldı: İşte yeni adresi
Habere Git

Emek Ege Kimdir?

Emek İzzet Ege, 20 Ekim 1977 tarihinde Ankara’da doğan Türk sunucu ve spor spikeri. İlk orta ve lise öğrenimini Mersin’de gerçekleştirmiştir. Mersin Eğitim Vakfı Toros Koleji yılından 1995 yılında mezun olmuştur. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü, Basın Ekonomisi ve İşletmeciliği Anabilim dalını 2002’de tamamlamıştır.

1997-98 yılları arasında ACA Prodüksiyon Şirketinde kameraman asistanlığı ve kameramanlık yaptıktan sonra, 1998-99’de Fanatik Gazetesinde stajyer olarak görev yapmıştır. 2000 yılında stajyer olarak göreve başladığı Ntv spor servisinde, prodüktörlük, muhabirlik ve editörlük yapmıştır. 2008’de NTV Spor kanalını kuran ekip içinde yer almış ve kanalın kurulma aşamasında editörlük görevini üstlenmiştir. 

Sonrasında hafta içi her gece NTV Spor kanalında yayınlanan Spor Gecesi programını Irmak Kazuk ile beraber hazırlayıp sunmaktadır. Aynı Programı daha önceki yıllarda Özgür Buzbaş ve Burcu Esmersoy ile birlikte sunmuş, 2014 yılından itibaren programı Irmak Kazuk ile birlikte sunmaya başlamıştır. Ayrıca yine NTV Spor’da Hafta sonları yayınlanan GOL programını Güntekin Onay ile beraber sunmuştur. Emek Ege evli ve 1 çocuk babasıdır.

Senin için hazırladığımız haberler