Nihat Kahveci'den flaş yorum: "Fotoğrafa bakınca 3 kırmızı kart veririm"

Özgür Koç
12.02.2024 - 13:41 | Son Güncellenme: 12.02.2024 - 13:55

Eski milli futbolcu, spor yorumcusu Nihat Kahveci, Fenerbahçe’nin Alanyaspor ile 2-2 berabere kalarak liderliği Galatasaray’a kaptırdığı karşılaşmayı değerlendirdi. Detaylar haberimizde...

Nihat Kahveci'den flaş yorum: "Fotoğrafa bakınca 3 kırmızı kart veririm"

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe, Süper Lig'in 25. haftasında sahasında Alanyaspor ile 2-2 berabere kalarak şampiyonluk yarışında büyük yara aldı.

Nihat Kahveci yorumladı

Nihat Kahveci, YouTube’da yayın yapan NutSpor kanalında Fenerbahçe - Alanyaspor karşılaşmasını değerlendirdi. İşte Kahveci'nin açıklamaları:

" Fotoğrafa bak, pozisyonu izleme 3 tane kırmızı veririm"

Karşılaşmanın 42. dakikasında Fenerbahçe'nin yıldızı Dusan Tadic'in Alanyasporlu Richard'ın bileğine bastı pozisyonu yorumlayan ünlü yorumcu, "Tadic’in pozisyonunda fotoğrafa bak, pozisyonu izleme 3 tane kırmızı veririm. Ama pozisyonu iyi hatırlayın. X bir oyuncu topa dokundu, ayak havada, rakip kayarak geldiği için kavalına dokundu. Durdur fotoğraf çek kırmızı. Bana göre kırmızı değil. Çünkü topa dokundu, o ayak daha düşmeden kavala ayak geldi."

"İkinci sarıyı yer diye Cengiz alınmaz"

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın oyuncu değişikliklerini de eleştiren Nihat Kahveci, "İkinci sarıyı yer diye Cengiz alınmaz. İlk yarının en etkili ismi Cengiz’di. Pozisyona giren o, ortayı açan, şutları çeken o. Benim aldığım notlarda hep Cengiz vardı. İstatistikler ortada 42 kere topla buluşmuşsun, dakika başı 1 kez topla buluşmuşsun ilk yarıda nerdeyse. Kötü değildi. Devre arası biz ne dedik, ‘Batshuayi akıyor, Dzeko’yu alma çünkü 1-0 geridesin Dzeko’nun yanına direkt Batshuayi yapar devre arası. Szymanski, İsmail ya da Krunic. Üçünden birini oyundan alır. ’ dedik. Cengiz’in oyundan çıkması bana sürpriz oldu." dedi.

"İsmail Kartal kusura bakmasın"

Yaşanan puan kaybından İsmail Kartal'ın sorumlu tutulmasıyla ilgili olarak ise Kahveci, "İşler iyi giderken, ‘İsmail Kartal az övülüyor’ dedim, daha çok övülmeliydi. Ama bu maç üzerinden İsmail Kartal’ın tercihlerini savunabilecek hiçbir tarafım yok, kusura bakmasın.

Senin için hazırladığımız haberler