Norwich City'de Milot Rashica Gelişmesi!

İsa Kethüda
05.08.2023 - 16:20 | Son Güncellenme: 05.08.2023 - 16:33

Geçen sezon Galatasaray'da kiralık olarak oynayan Milot Rashica, Norwich City'nin Championship'te Hull City ile oynayacağı maçın kadrosuna alınmadı...

Norwich City'de Milot Rashica Gelişmesi!

DIŞ HABER - AJANSSPOR

İngiltere Championship ekiplerinden Norwich City, bugün saat 17.00'de Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City ile sahasında karşı karşıya geliyor.

Milot Rashica, Hull City maçı kadrosuna alınmadı

Ev sahibi Norwich City'nin maç kadrosu açıklandı. Buna göre, geçen sezon Süper Lig takımlarından Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen ve başarılı bir performans ortaya koyan Milot Rashica, kadroda yer almadı.

Okan Buruk: "Rashica'nın kadromuzda olmasını düşünüyoruz"

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk da, Kosovalı yıldız futbolcuyla ilgili geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada, "Sevdiğimiz ve beğendiğimiz bir oyuncu. Şartlar oluşursa kadromuzda olmasını düşünüyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

İlgini Çekebilir
UEFA inceleme başlattı; Beşiktaş'a büyük ceza...
Habere Git

Rashica'nın Galatasaray performansı

İngiliz kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden ve geçen sezon Galatasaray'dan 1.5 milyon Euro kazanan 27 yaşındaki sağ kanat oyuncusu, sarı-kırmızılı takım ile çıktığı 30 karşılaşmada 6 gol ve 7 asist kaydetti.

Forma giydiği takımlar

Futbola KF Kurda altyapısında başlayan Rashica; sırasıyla Vitesse, KF Vushtrria, Werder Bremen ve Norwich City formalarını giydi.

Kosova Milli Takımı kariyeri

Kosova Milli Takımı ile de 48 karşılaşmaya çıkan başarılı oyuncu 8 hol ve 13 asistlik performans sergiledi. 

İlgini Çekebilir
Ljubljana - Galatasaray maçı ertelenecek mi? Şehir, sular altında kaldı
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler