Okan Buruk gözünü o rekora dikti!

Ali Bozkurt
29.04.2024 - 12:00 | Son Güncellenme: 29.04.2024 - 12:10

Trendyol Süper Lig devi Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, rekorları üst üstte egale ederken gözünü Fenerbahçe'nin rekoruna dikti. Detaylar...

Okan Buruk gözünü o rekora dikti!

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'de bu sene tüm rekorları egale eden Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, gözünü bu sefer Fenerbahçe'nin rekor puanla şampiyonluk kazandığı sezona dikti. Buruk, sezonun geri kalan maçlarını kazanarak ulaşması zor olan rekoru da geçmek istiyor. Detaylar...

Galatasaray'ın rekor puanı

Galatasaray, tarihi bir şampiyonluk yaşamak için geri sayıma geçti. Sarı-kırmızılılar, son olarak Adana Demirspor'u deplasmanda 3-0 mağlup ederek 93 puana ulaştı. Okan Buruk topladığı 93 puan ile Galatasaray tarihindeki en yüksek puana sahip oldu.

Sivasspor maçında yeni rekor

Sabah'ta yer alan habere göre; Üst üste ikinci şampiyonluğuna ilerleyen tecrübeli hoca, gelecek hafta Sivasspor karşısında kazanırsa bir kez daha tarih yazacak. Buruk, henüz lig bitmeden en fazla puan toplayan takım rekorunu ele geçirecek. Sarı-kırmızılı ekip, kalan tüm maçlarını kazanıp 105 puanla eşi benzeri görülmemiş bir şampiyonluğa imza atmayı hedefliyor.

''Önce Sivasspor maçına odaklanın''

Habetin detaylarında yer alan bilgilere göre; Oyuncularıyla sık sık toplantı gerçekleştiren başarılı hoca, 'Konsantrasyon' vurgusunu ihmal etmiyor. Ortada 4 maçta alınacak 12 puan olduğunu belirten Buruk, "Konsantrasyonu bir an olsun elden bırakmayın. Önce Sivasspor maçına odaklanın" ifadeleriyle takımını motive ediyor.

Hedef 105 puan ile şampiyonluk

Sarı-kırmızılı ekip, kalan tüm maçlarını kazanıp 105 puanla eşi benzeri görülmemiş bir şampiyonluğa imza atmayı hedefliyor. Cim Bom tüm rekorları egale ederek en fazla puan ile şampiyon olan takım olmak istiyor.

Fenerbahçe'nin rekoruna ortak olundu

Ligin 1988-1989 sezonunda 93 puan toplayan Fenerbahçe, Süper Lig'in bir sezonda en fazla puan toplayan takımı konumunda olan Fenerbahçe'yi Galatasaray henüz lig devam ederken ve kalan 4 maça rağmen topladığı 93 puan ile yakaladı. Okan Buruk, kalan maçlarda alacağı puan ve puanlarla Süper Lig'de en fazla puan toplayan takım teknik adam olacak.

Senin için hazırladığımız haberler