Okan Buruk müjdeyi verdi! ''Gelecek sezon da bizimle...''

Ali Bozkurt
05.05.2024 - 22:23 | Son Güncellenme: 05.05.2024 - 22:28

Süper Lig devi Galatasaray, Sivasspor maçını 6-1 kazanarak liderliğini sürdürdü. Cim Bom'da teknik adam Okan Buruk, Hakim Ziyech'in transfer durumu hakkında konuştu. Detaylar...

Okan Buruk müjdeyi verdi! ''Gelecek sezon da bizimle...''

AJANSSPOR HABER

latasaray, Sivasspor galibiyetiyle Süper Lig’de puanını 96’ya çıkardı ve lig tarihinde en fazla puan toplama rekorunu kırdı. Teknik direktör Okan Buruk, maçtan sonra basın toplantısı düzenledi. Buruk, toplantıda Hakim Ziyech'in geleceği hakkında konuştu. Detaylar...

''Gelecek sezon da bizimle''

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, Hakim Ziyech'in gelecek sezonda takımda kalacacağını duyurdu. Buruk, ''Hakim Ziyech performans olarak oynadıkca iyiye gidiyor. Maçı götürüyor. Bazen erken çıkarıyorum. Bir sonraki maç için. Sarı kart sınırı, sakatlık durumu gibi olaylardan. Önümüzdeki sezon bizimle olacak. Transfer dönemi ne olacak bilmiyorum. Bizim oyuncumuz. Onunla devam etmek istiyoruz.'' dedi.

Hakim Ziyech ligdeki gol sayısını 6 yaptı

Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında Galatasaray evinde Sivasspor ile karşılaşırken, sarı-kırmızılılarda Faslı futbolcu Hakim Ziyech maçta 2 gol sevinci yaşadı. Müsabakanın 11. dakikasında sol taraftan ceza sahası içine giren Barış Alper Yılmaz’ın pasında Ziyech penaltı noktası yakında yaptığı vuruşta meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. 60. dakikada tekrar sahneye çıkan Faslı futbolcu ceza sahası dışından yaptığı vuruşta top ağlara gitti ve skor 4-1 oldu.

31 yaşındaki futbolcu böylece Süper Lig’de iç sahada ilk gollerini atarken, gol sayısını da 6’ya çıkardı. Faslı futbolcunun bu sezon ayrıca UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 2 golü bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler