Okan Buruk ve Zaha görüşmesi: İlk 11...

Cem Ergün
01.05.2024 - 11:15 | Son Güncellenme: 01.05.2024 - 11:45

Süper Lig'de şampiyonluk yarışında son düzlüğe girilirken, Galatasaray'ın Adana Demirspor ile oynadığı maçtan önce Okan Buruk ve Wilfried Zaha görüşmesi ortaya çıktı.

Okan Buruk ve Zaha görüşmesi: İlk 11...

AJANSSPOR HABER

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'ın Fildişi Sahilli yıldızı Wilfried Zaha'nın, Sarı-Kırmızılı ekibin Süper Lig'de Adana Demirspor ile karşılaştığı maçtan önce teknik direktör Okan Buruk ile özel bir görüşme gerçekleştirdiği ortaya çıktı. İşte Okan Buruk ve Wilfried Zaha arasında arasındaki görüşmenin detayları...

"İlk 11'de oynamak istiyorum"

Haber detayında; Wilfried Zaha'nın, Okan Buruk'a "Adana Demirspor maçında ilk 11'de forma giymek istiyorum"  dediği ifade edildi.

Bunun üzerine Okan Buruk'un, Zaha'ya "Ben asla isme formam vermem. Formayı hak eden giyer" dediği aktarıldı.

Okan Buruk'tan Sanchez örneği

Bu konuşmanın üzerine deneyimli teknik direktörün, Sarı-Kırmızılıların sezon başında Tottenham'dan kadrosuna kattığı Davinson Sanchez'i örnek gösterdiği ve şu ifadeleri kullandığı belirtildi: "Davinson'da kariyerli ve ismi olan bir oyuncu ama şu an Abdülkerim ve Nelsson oynuyor. Çünkü formayı onlar hakediyor. Hakettiğin zaman sen de oynarsın"

Son idmanda sakatlanmıştı

Adana Demispor maçına ilk 11'de başlamak istediğini ifade eden Wilfried Zaha, maç öncesinde yapılan son idmanda sakatlanarak maç kadrosuna alınmamıştı. 

Sarı-Kırmızılılar, rakibini deplasmanda 3-0'lık skorla mağlup etmişti.

Wilfried Zaha'nın performansı

Wilfried Zaha bu sezon Galatasaray formasıyla 39 maçta forma giydi. Bu maçların 20'sine ilk 11'de başlayan Zaha, 10 gol atarken 4 de asist yapma başarısı gösterdi. Yıldız futbolcu, Süper Lig'de forma giydiği son 9 maçta yalnızca 1 kez ilk 11'de sahaya çıktı.

Senin için hazırladığımız haberler