Okan Kocuk bombası! Anlaşma sağlandı, pazartesi geliyor

21.01.2022 - 12:10 | Son Güncellenme: 21.01.2022 - 15:47

Galatasaray'ın Giresunspor'da kiralık olarak forma giyen kaleci Okan Kocuk'un devre arasında takıma geri dönmesi için Karadeniz ekibiyle anlaştığı iddia edildi.

Okan Kocuk bombası! Anlaşma sağlandı, pazartesi geliyor

Muslera'nın sakatlanmasının ardından kaleci arayışlarını sürdüren Galatasaray'da İsmail Çipe'nin de son haftalardaki artan kötü performansı nedeniyle transfer girişimlerine hız vermişti.

Okan Kocuk Galatasaray'a dönüyor iddiası

Fotomaç'ın haberine göre; Galatasaray'ın sezon sonuna kadar Giresunspor'a kiraladığı Okan Kocuk'u devre arasında geri getirebilmek için Karadeniz ekibiye yaptığı görüşmeler olumlu oldu. Sarı kırmızıların pazartesi günü Okan'ı İstanbul'a getireceği belirtildi. 

Trabzonspor maçına damga vurdu

Ligin 22. haftasında dün oynanan Trabzonspor karşılaşmasında Okan Kocuk yaptığı kurtarışlarla takımını mağlubiyetten kurtaran isim oldu. 26 yaşındaki başarılı file bekçisi 90+5'te ev sahibi takımın kazandığı penaltıda Bakasetas'ın vuruşunda gole izin vermedi. Penaltı ceza sahasına atıştan önce girilmesi nedeniyle tekrar edilirken, Okan bir kez daha Bakasetas'ın kullandığı penaltıda topun filelerle buluşmasına engel oldu.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da kiralık gidenler şov yaptı!
Habere Git

Penaltıda 1 numara

Okan Kocuk, bu sezon rakibin kazandığı 6 penaltı atışının 4'ünü kurtarmayı başardı. Okan kariyerinde yaptığı 133 maçta 12 kez penaltı kurtardı. Giresun'da kalesine gelen son 24 şutun 20'sini çıkardı.

Giresun yerel medyası 'Okan kalacak' diyor

Öte yandan; Giresun medyasında yer alan haberlerde ise; Galatasaray'ın sabah saatlerinde Okan Kocuk için GZT Giresunspor'a resmi teklifini ilettiği, Giresun yönetiminin de Okan'ın sezon sonuna kadar takımda kalmasını istediğini paylaştı.

Senin için hazırladığımız haberler