Giresunspor kalecisi Okan Kocuk, Kosova Milli Takımı'nda forma giyebilir

25.01.2022 - 08:37 | Son Güncellenme: 25.01.2022 - 10:39

Kiralık olarak formasını giydiği Giresunspor'daki başarılı performansı nedeniyle Galatasaray'ın geri çağırmak istedi kaleci Okan Kocuk için flaş bir iddia ortaya atıldı.

Giresunspor kalecisi Okan Kocuk, Kosova Milli Takımı'nda forma giyebilir

Performansıyla lige damga vurdu

Sezon başından bu yana Giresunspor'da kiralık olarak forma giyen 26 yaşındaki file bekçisi ligin geri kalan kısmında gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çekti.

Galatasaray geri çağırmak istiyor

Galatasaray'da Fernando Muslera'nın uzun süreli sakatlığının ardından kaleye takviye arayışları sürerken, sarı kırmızılıların Giresunspor'a kiralık gönderdiği Okan Kocuk'u devre arasında takıma geri çağırması gündeme geldi. Ancak Karadeniz ekibi Okan'ı bırakmak istemiyor.

Kosova Milli Takımı forması giyebilir

Fanatik'in haberine göre; Milli Takım'ın neredeyse bütün yaş kategorilerinde Ay yıldızlı formayı giyen Okan Kocuk, A Milli Takım'da ise oynama şansı bulamadı. Başarılı kalecinin kökenleri nedeniyle Kosova Milli Takımı'nın formasını giyebileceği ileri sürüldü.

İlgini Çekebilir
Hakan Keleş: Okan Kocuk konusunu kapatmıştık ama bu hafta yine açtılar
Habere Git

Daha önce teklif almış!

26 yaşındaki kaleci hem kökenleri hem de A Milli Takımımız'da daha önce görev yapmaması nedeniyle Kosova için kriterleri karşılıyor. Daha önce Balkan ülkesinin, başarılı file bekçisine bu teklifi götürdüğü ancak o dönem A Milli Takım hayalleri olduğu için Okan'ın söz konusu öneriyi kabul etmediği belirtilirken, şu anda böyle bir talebin olması durumunda deneyimli kalecinin nasıl bir yol izleyeceği merak konusu...

Senin için hazırladığımız haberler