Galatasaray'da Okan Kocuk Transferi İçin Gerekenler...

Akın Ungan
22.01.2022 - 14:02 | Son Güncellenme: 22.01.2022 - 14:13

Kaleci konusunda Sinan Bolat'ı düşünen Galatasaray, bonservis sebebiyle yeniden Okan Kocuk'a döndü. Okan'ın geri dönüşü için 2 engelin aşılması lazım.

Galatasaray'da Okan Kocuk Transferi İçin Gerekenler...

Burhan Can Terzi - AJANSSPOR

Galatasaray'da Fernando Muslera'nın sakatlığının ardından birinci öncelik haline gelen kaleci transferinin önümüzdeki hafta resmiyete kavuşturulması isteniyor. Teknik direktör Domenec Torrent de öncelikle kaleci sorununun ortadan kalkmasını raporlarken, sarı-kırmızılılarda son süreçte birinci sıraya Sinan Bolat yerleşmişti. Gent kulübü, sözleşmesi sona erecek tecrübeli kaleci için bonservis istedi. Bonservis ödeme zorunluluğu sebebiyle Galatasaray yönetimi, ibreyi yeniden Okan Kocuk'a çevirdi.

Okan, iyi bir yerli...

Galatasaray, sezon başında Giresunspor'a kiraladığı 26 yaşındaki kaleciyi geri getirmek isterken, Karadeniz ekibinin yeniden kapısı çalındı. Ancak ilk 11 denkleminde yerli kaleci olarak çok önemli bir yer tutan Okan Kocuk'u, teknik heyet geri vermek istemiyor. Galatasaray için birinci engel bu.

Giresun'a 8 Milyon lazım

Giresunspor'un, Okan Kocuk'un yerini doldurması için transfer yapması gerekiyor ancak transfer tahtası kapalı. Giresunspor'un transfer tahtasını açmak için de 8 Milyon TL ödeme yapması gerekiyor.

İlgini Çekebilir
Giresunspor'dan Galatasaray'a: "Okan'a ihtiyacınız var mı?"
Habere Git

Yerli kaleci kim olacak?

Giresunspor'un transfer tahtasını açtıktan sonra da Okan seviyesinde bir kaleci bulunması lazım. Galatasaray yönetimi bu engelleri aşarsa, Okan'ı geri getirecek. Ancak pürüzler devam ederse, ibrenin yeniden Sinan Bolat'a dönmesi söz konusu. Ayrıca birçok yabancı kaleci de önerilmeye devam ediyor.

Senin için hazırladığımız haberler