Olcay Şahan'dan Beşiktaş maçı öncesi taraftara çağrı!

19.06.2020 - 15:45 | Son Güncellenme: 19.06.2020 - 15:50

Denizlispor forması giyen Olcay Şahan, eski takımı Beşiktaş'a karşı oynayacakları maç öncesi konuştu. Heyecan yaşıyor mu? Ligdeki hedefleri neler? Taraftarlardan ne gibi bir destek istiyor?

Olcay Şahan'dan Beşiktaş maçı öncesi taraftara çağrı!

AJANSSPOR

Denizlispor forması giyen Olcay Şahan, Beşiktaş ile Süper Lig’in 28.haftasında oynayacakları lig maçı öncesi konuştu. Eski takımına karşı oynayacağı için heyecan yaşadığını belirten tecrübeli futbolcu, karşılaşma öncesinde taraftarlara çağrıda bulundu. Olcay Şahan, ”Stadyumun üstü kapalı değil. Taraftarlarımız bizi oradan desteklesin” diye konuştu.

“Türkiye’nin en büyük camiasına karşı rakibiz”

A Spor’a bir röportaj veren Olcay Şahan, Beşiktaş maçı için ekstra bir heyecan duyup duymadığı sorusuna, ”Hafif bir heyecan var. Eski takımıma karşı oynayacağım. İlk maçtaki gibi heyecan olmayacak. Çünkü Beşiktaş’a karşı ilk kez rakip olarak oynamayacağım. Sıradan bir maç değil. Tanıdığım, sevdiğim arkadaşlara karşı oynayacağım. Türkiye’nin en büyük camiasına karşı rakibiz. Hiçbir maç sıradan bir maç değildir. Her maçın öneminin, ciddiyetinin farkındayız” yanıtını verdi.

"Stadın üstü açık, taraftarımızdan destek bekliyoruz"

Takımdaki son durumu anlatan deneyimli oyuncu, stadyumun üstünün kapalı olmadığı için bunun bir avantaj olabileceğini belirti. Olcay, taraftarlardan destek istedi.

Denizlisporlu futbolcu, ”Takım içinde uyum çok iyi. Pandemi sürecinde çok iyi çalıştık. Sakatlıklar olması normal. 2-3 ay oynamadık. Ama çok iyi hazırlandık. İlk maçta da bunu gösterdik. Sivasspor maçında pozisyon vermedik. Kırmızı kart yemeseydik kazanabilirdik. O mağlubiyeti sildik, attık. Beşiktaş maçına odaklandık. Bir avantajımız var. Taraftarlarımız stadyumun üstü kapalı olmadığı için bizi destekleyecekler. Mutluyuz. Sabırsızlıkla bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

"Beşiktaş maçını kazanmak istiyoruz"

Ligi rahat bir noktada bitirmek istediklerini söyleyen Olcay Şahan, “Beşiktaş maçında kazanmak istiyoruz. Elimizden geleni yapacağız. Alt sıralardaki takımlar için ölüm kalım maçları oynanıyor. Biz ligi rahat bir konumda bitirmek istiyoruz. Bunun için de elimizden geleni yapacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

Olcay Şahan, Beşiktaş'ta kaç maçta oynadı?

Bu sezon Denizlispor’da 26 maçta 1622 dakika süre aldı ve 1 gol 1 asistle oynadı. Denizlispor’dan önce Trabzonspor’da oynayan Olcay Şahan, 2012-16 sezonları arasında Beşiktaş formasıyla 142 maçta 34 gol kaydetmişti.

Trabzonspor, Beşiktaş’a Olcay Şahan için ne kadar ödeme yapmıştı?

Hatırlanacağı gibi Olcay Şahan transferinde Trabzonspor, Beşiktaş’a 200 bin Euro bonservis ödemişti. Futbolcu, 2016-17 sezonunda 850 bin Euro, 2017-18 ve 2018-19 sezonlarında 1.7 milyon Euro garanti ücret kazanmıştı. Trabzonspor'da sözleşmesi 1 yıl kısaltılan ve 1 milyon 350 bin Euro kadar alacağından vazgeçen Olcay Şahan, bu sezon başında Denizlispor’a katılarak kariyerinde yeni bir sayfa açmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler