Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic'ten Beşiktaş maçı yorumu

Akın Ungan
19.02.2024 - 22:33 | Son Güncellenme: 19.02.2024 - 22:42

Süper Lig'de Konyaspor, Beşiktaş deplasmanında 2-0 kaybetti. Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic maçın ardından açıklamalarda bulundu. Detaylar.

Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic'ten Beşiktaş maçı yorumu

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 26'ıncı haftasında Konyaspor, Beşiktaş deplasmanında 2-0 kaybetti. Mücadelenin ardından Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic açıklamalarda bulundu.

"Planımız topa sahip olmaktı"

Omerovic, "Maçtan önce bizim planımız ilk 25 dakika oynadığımız gibi topa sahip olmaktı. İlk 25 dakika iyiydi. Ancak 30'uncu dakikadan sonra Beşiktaş ritim bulmaya başladı. Beşiktaş ikili mücadele kazanarak daha çok top kazandı. İlk yarıda daha çok topa sahip olduk. İstediğim oyuna doğru gittik" dedi.

"0-0 devam ederse bizim lehimize diye düşündüm"

Sözlerine devam eden Omerovic, "Amacımız ikinci devrede başlarken 15-20 dakika bu oyunu oynayabilirsek son 30 dakika 0-0 devam ederse bizim lehimize diye düşündüm. Seyirci baskısı olacaktı Beşiktaş üzerinde. İkinci yarıda gelen erken gol demoralize ettik. Kendi istediği oyunu oynadı ve galibiyete gitti" dedi.

İlgini Çekebilir
Fernando Santos'tan ilk yarı eleştirisi: ''Bir daha olmamalı''
Habere Git

"Bizim için en önemlisi bu lig"

Omerovic, "Bizim için en önemlisi bu lig. Kupada gidebildiğimiz kadar gitmeye çalışıyoruz. Biraz rotasyon yaparak buraya kadar geldik. Tekrar Beşiktaş'la oynayacağız. O anki oynayan oyuncular yine kazanmak isteyecek. Kupa maçı da olsa oynayacak oyunculardan yüksek performans bekliyorum ama bizim için lig daha önemli" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler