"Omuzlarda uğurlarız"

16.03.2017 - 22:22 | Son Güncellenme: 16.03.2017 - 22:22

Yeniden başkanlığa seçilen Ahmet Şan, adı Fenerbahçe ile anılan Aykut Kocaman konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu

HOCAMIZI OMUZLARDA UĞURLARIZ

Ahmet Şan, Aykut Kocaman’ın durumuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Son dönemde Konyaspor adeta bir abluka altında. Sürekli bizim dışımızda haberler üretiliyor. Sonra da bu haberler sosyal medya diğer medya kuruşlarında yayılınca oğlan bir hale dönüşmüş oluyor. Konyaspor camiasına bir saygısızlıktır. Biz artık cevap vermekten bıktık. Hocamız görevinin başında. Kupa da iddialıyız, ligde de üst sıraları zorlayan bir ekibiz. Biz yolumuza devam ediyoruz. Eğer böyle bir şey olursa da biz medeni insanlarız, karşılıklı oturur, konuşuruz. Konyaspor tarihinde en büyük başarılara imza atmış değerli Aykut Kocaman hocamızı omuzlarda uğurlarız. Gayet medenice konuşabiliriz bunu. Bu tür haberler maalesef konsantrasyonumuzu bozuyor. Futbolcularımızı da olumsuz etkileyebiliyor. Bu tür oyunları bizden uzak tutsunlar

KİMSEYLE DARGIN AYRILMADIM

Başkan Şan, Kocaman'ın ayrılması durumunda nasıl bir tepki koyacaklarıyla ilgili bir soruya, "İlk defa bir teknik direktörle çalışmıyoruz. Baktığımda Aykut hocamla beraber 11 ayrı teknik direktörle çalıştım. Kimseyle de bozuşarak ayrılmadım. Bir gün biz de gideceğiz, Aykut hoca da gidecek. Aynı camiadayız, yüz yüze bakıyoruz. Beraber çalıştığımız ancak daha sonra yollarımızın ayrıldığı kimseyle küslüğümüz yok. Futbol camiasında bunlar oluyor. Ancak biz işimize odaklandık. Bu yolda giderken basın mensupları lütfen bizi rahat bıraksın" şeklinde cevapladı. 

Şan son olarak Aykut Kocamanın durumunun belli olmamasının takımı etkilediğini belirterek, "Hocamız da bunu ifade etti. O tür söylentilerinfutbolcularımıza asgari seviyede tesir etmesini sağlamakla uğraşıyoruz. Maalesef etkileniyoruz tabii" diye konuştu.  (Anadolu'da Bugün)

Senin için hazırladığımız haberler