Milli Voleybolcu Ebrar Karakurt Gorgonzola Novara Başkanı ile Kavga Etti

Akın Ungan
27.04.2023 - 22:19 | Son Güncellenme: 27.04.2023 - 22:30

Atalanta'da Merih Demiral'dan sonra milli voleybolcu Ebrar Karakurt da İtalya'da Igor Gorgonzola Novara Başkanı Gianvittorio Leonardi ile kavga etti.

Milli Voleybolcu Ebrar Karakurt Gorgonzola Novara Başkanı ile Kavga Etti

Serie A ekiplerinden Atalanta'da forma giyen Merih Demiral'ın teknik direktör Gian Piero Gasperini ile kavga ettiği iddia edildi. Bu iddianın ardından bir kavga haberi de Merih Demiral gibi profesyonel kariyerine İtalya'da devam eden milli voleybolcu Ebrar Karakurt'tan geldi.

Novara, Imoco'ya kaybetti

İtalya Kadınlar Voleybol Ligi play yarı final serisinde Igor Gorgonzola Novara, Imoco Conegliano'ya konuk oldu. Novara için CEV Şampiyonlar Ligi'ne gitme konusunda kritik önem taşıyan zorlu mücadeleyi Imoco 3-0 kazandı.

Ebrar, başkanla tartıştı

La Gazzetta Dello Sport'ta yer alan habere göre karşılaşmanın ardından Ebrar Karakurt ile Igor Gorgonzola Novara Başkanı Gianvittorio Leonardi arasında tartışma çıktı.

İlgini Çekebilir
Merih Demiral kavga etti! Atalanta'da büyük kriz patlak verdi!
Habere Git

Profesyonel olmamakla suçladı

Ebrar Karakurt ile Leonardi, soyunma odası ve basın odasına bitişik koridorlarda sözlü olarak tartıştı. Leonardi, milli voleybolcuya profesyonel olmadığını belirtti. Ebrar ise benzer şekilde Leonardi'ye cevap verdi.

Takımdan ayrılıyor! Lokomotiv Kaliningrad ile anlaştı

Ebrar Karakurt'un sezon sonu Novara'dan ayrılarak Rusya'nın yolunu tutacağı belirtiliyor. 23 yaşındaki başarılı voleybolcu, Lokomotiv Kaliningrad ile anlaşma sağladı.

Alacağı ücret belli oldu

İtalyan basınında yer alan haberlere göre Lokomotiv Kaliningrad, Ebrar Karakurt'a yıllık 800 bin dolar ödeyecek.

Senin için hazırladığımız haberler