Osman Özköylü'den Oleksandr Gladky'nin transferi hakkında açıklama!

01.08.2018 - 16:18 | Son Güncellenme: 01.08.2018 - 19:18

Denizlispor Teknik Direktörü Osman Özköylü,Oleksandr Gladky'nin transferi hakkında açıklamalarda bulundu.

Osman Özköylü'den Oleksandr Gladky'nin transferi hakkında açıklama!

Denizlispor Teknik Direktörü Osman Özköylü, Yeşil siyahlıların transfer gündemine dair açıklamalarda bulundu.

Osman Özköylü, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu. İşte detaylar...

Kamp dönemini anlatarak sözlerine başlayan Osman Özköylü, transfer çalışmalarından da bahsetti. Özköylü "Şehir dışında yaptığımız kamp etaplarını tamamladık. Denizli’de çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ligin başlamasına da az kaldı. Eksik kalan noktalarımızı tamamlamak için son hazırlıklarımızı yapıyoruz. Furkan Şeker sağ bek noktasında ihtiyacımız olan bir oyuncuydu. Daha önce Ankaraspor ve Denizlispor’da da oyuncumdu. Bizim için o noktadaki ihtiyacımızı görecek iyi bir transfer olduğunu düşünüyorum. Santrfor noktasında %100 bir transferimiz olacak. Stopere de bir oyuncu ihtiyacımız var. Kibong ve Aissati’nin sakatlıklarından dolayı orta sahada bir oyuncu ihtiyacımız ortaya çıkabilir. Sakatlık süreleriyle ilgili bilgili alacağız. Ona göre hamle yapabiliriz" dedi. 

'Oleksandr Gladky ismi gündemimize geldi'

Uzun yıllar Shakhtar Donetsk'te forma giyen Ukraynalı golcü Oleksandr Gladky hakkında ise Özköylü, "Oleksandr Gladky ismi gündemimize geldi. Onunla alakalı birkaç tane daha seçeneğimiz var. Resmi bir görüşme olmadı. Şu anda Oleksandr Gladky ismini değerlendirme aşamasındayız. Hazır bir oyuncu almak istiyoruz. Hazır olmayan oyuncunun gelip hazır olması 4-5 hafta. Böyle bir süreyi göze alacak durumda değiliz. Şu an keşfettiğim ya da bulduğum bir oyuncu yok. Zaten çok iyi bir hazırlığımız da yoktu. Menajerler aracalığı ile gelen ve düşündüğümüz oyuncular var. Bunları değerlendiriyoruz. Sezon içerisinde oyuncu takip edemediğimiz için menajerlerin eline düşüyoruz" ifadelerini kullandı. 

Ligin kalitesinden de bahseden deneyimli hoca, "Enteresan bir lig olacak. Çok ciddi yatırım yapan takımlar var. Adana Demirspor, Gazişehir Gaziantep ve Osmanlıspor gibi.. Zaten kadrolu iyi olan takımlar var. Biz onların yanında biraz daha geri planda kalmış durumdayız. Bizim gibi bazı kulüpler de bu durumda. Pote’nin tekrar Adana Demirspor’a gelişi çok büyük paralar. Biz o paraya 3 oyuncu transfer edecekken onlar 1 oyuncu alabiliyorlar. Biz bu takımla ligde yarışmak zorundayız. Bu ligde yabancı oyuncularınızın sizi sonuca götürcek oyuncular olması gerekiyor. Bunu başarabilecek Türk oyuncu çok az. Bunun ynaında kulüplerin ekonomik yapısı, ödemeler, sahadaki ne oynadığını ve nasıl oynadığını bilen bir takımın olması şampiyonluğun en önemli etmeni" diye konuştu.

Osman Özköylü, BB Erzumspor'un stoperi Stephane Acka ile ilgili olarak ise şu sözleri söyledi:

"Acka ile ilgili kulübünden ayrılıp ayrılmayacağı belli değil. Ayrılma durumunun olduğunu menajerler bize ilettiler. Onun dışında bir temasımız yok. İyi bir oyuncu, bu ligde fark yaratır. Ligde kalıcı bir yer edinmek ve play-off’u zorlamak hedefimiz. Gerçekçi olmak lazım"

 

Senin için hazırladığımız haberler