Ozan Tufan için flaş sözler: "İlk günkü tavrından anlamıştım"

22.06.2019 - 20:49 | Son Güncellenme: 22.06.2019 - 23:49

Ozan Tufan için flaş sözler: "İlk günkü tavrından anlamıştım"

Fenerbahçe'de tartışma yaratan ve beklentilerin altında kaldığı sıkça dillendirilen Ozan Tufan'ın Aytemiz Alanyaspor'da geçirdiği dönemle ilgili bazı ayrıntıları Ajansspor olarak mercek altına aldık. Tufan, Alanyaspor'a ilk gittiği gün etkili performans ortaya koyacağının sinyallerini takım arkadaşlarına da vermiş. 

Ozan Tufan özüne dönüş sinyalleri vermişti

Geride bıraktığımız sezon Alanyaspor'da teknik direktörü Sergen Yalçın'ın isteğiyle Akdeniz ekibine transfer edilen Ozan Tufan, ortaya koyduğu performansla öze dönüş sinyalleri vermişti.

Ozan Tufan, futbola konsantre oldu...

Ozan Tufan'ın, özellikle kendisine güvenenleri mahcup etmeme adına sergilediği tavır takdir konusu oldu. Tufan, soyunma odasındaki saygılı ve bir o kadar da neşeli tavırlarıyla takıma pozitif enerji yaymış. 

Sergen Yalçın ve Haydar Yılmaz'dan ciddi destek

Tufan'a başta Sergen Yalçın olmak üzere, kaptan Haydar Yılmaz en çok destek veren isimlerin başında geliyordu. Haydar Yılmaz, Ozan Tufan'ın Ozan Tufan'ın kararlı duruşunu Radyospor'da anlatmıştı. 

Ozan Tufan'ın futbola konsantre olacağını ilk gün anlamış

Haydar Yılmaz, Ozan Tufan'ın Alanyaspor'a geldiği andan itibaren yeni bir sayfa açtığını ve bunu ilk günkü tavrından anladığını, yoğun çalışarak da gerçek performansını yakalamaya başladığını ifade etti.

"Ozan çok iyi çalıştı"

Yılmaz, "Ozan Tufan buraya geldiğinde yeni bir sayfa açacağını söylemişti. Ben de kaptan olarak ona elimden gelen desteği sağlamaya çalıştım. Sergen Hoca yeni bir şans verdi. Ozan da iyi çalıştı. Milli takıma tekrar gitti. Orada da iyi olacaktır. Bundan sonra da Ozan için her şey daha iyi olacaktır diye düşünüyorum" şeklinde konuyu özetledi.

Sergen Yalçın önemli uyarılarda bulunmuş

Öte yandan Ozan Tufan'a Alanyaspor'a alışma sürecinde Sergen Yalçın'ın yardımcı olduğu ve başarılı teknik adamın, "Şans senin ayağında. Fırsatı iyi kullanman gerek. Ben başarılı olacağına inanıyorum. Ama her şey sana bağlı" dediği öğrenildi.

Ozan Tufan geçen sezon kaç maçta oynadı?

Fazla kilolarını atan ve Alanyaspor'a katkı veren Ozan Tufan geçen sezon toplam 17 maçta 1265 dakika süre aldı ve skor üretemedi.

Comolli, Ozan Tufan hakkında açıklama yapmıştı

Hatırlanacağı gibi Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, "Ozan müthiş bir gelişme gösterdi. Bizler de onu yakından izleyip, gururlandık. Yeni sezonda Fenerbahçe’nin başarısı için ter dökecek. Gelecek sezon takıma büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum" yorumunu yapmıştı. (AJANSSPOR DETAY HABER)

Senin için hazırladığımız haberler