(ÖZET) Partizan - Anadolu Efes maç sonucu: 82-79

Orhan Gülek
16.12.2022 - 23:58 | Son Güncellenme: 17.12.2022 - 11:33

Ergin Ataman'lı Anadolu Efes, Turkish Airlines EuroLeague'de çift maçlı haftanın kapanış karşılaşmasında Zeljko Obradovic'li Partizan'a 82-79 mağlup oldu.

(ÖZET) Partizan - Anadolu Efes maç sonucu: 82-79

AJANSSPOR - HABER

Anadolu Efes, Turkish Airlines EuroLeague'in çift maçlı haftanın kapanış karşılaşmasında Sırbistan'da sahne aldı. Koç Ergin Ataman önderliğindeki Anadolu Efes ile Zeljko Obradovic'in çalıştırdığı Partizan karşı karşıya geldi. Lacivert-Beyazlılar, Partizan'a 82-79 mağlup oldu.

Efes'te istenmeyen top kayıpları

Zorlu Belgrad deplasmanında parkeye çıkan temsilcimiz Anadolu Efes, ilk çeyrekte skor üretmekte zorlandı. İstenmeyen top kayıplarıyla geçen ilk çeyrek 14-10 geride kalırken, ikinci çeyrekte bambaşka bir Efes hücumu izledik. Ante Zizic & Rodrigue Beaubois ikilisi birlikte 30 sayıya ulaştığında Partizan’ın da takım halinde 30 sayısı vardı.

Partizan, yakaladığı ivmeyi bırakmadı

Mücadelenin ikinci perdesine de Anadolu Efes istediği gibi başlayamadı. Yakaladığı ivmeyi devam ettiren Zeljko Obradovic'li Partizan'da James Nunnally, Kevin Punter ve Mathias Lessort takımı adına bu akşam skor yükünü çeken isimler oldu.

İlgini Çekebilir
Obradovic-Ataman epik bir Euroleague düellosu!
Habere Git

Son iki dakika heyecan doruğa çıktı

Bol çekişmeye sahne olan final periyodunda bitime yaklaşık iki dakika kala Partizan skorda üstündü. Hücumda sıkıntılar yaşayan Efes, Will Clyburn’ün isabetiyle farkı tek topa indirmeyi başardı. Ancak Partizan'da James Nunnally'ın kritik üçlüğü her şey alt üst etti.

Son saniyeler bir maça bedel

Kalan saniyeler bir maça bedel olurken, Partizan'a karşı yapılan taktik işe yaramadı ve temsilcimiz, Sırbistan. ekibine 82-79 mağlup oldu.

Çift maç haftası 4'te 0 ile kapandı

İç sahadaki Baskonia yenilgisiyle 5 maçlık galbiyet serisi sona eren Anadolu Efes, bu sonuçla üst üste 2. mağlubiyetini aldı. Bir diğer temsilcimiz Fenerbahçe Beko'nun da 2 maçını kaybettiği çift maç haftasını temsilcilerimiz 4'te 0 ile kapattı. 

Obradovic'li Partizan, kötü gidişata "dur" dedi

Zeljko Obradovic'li Partizan ise Anadolu Efes'e karşı aldığı galibiyetle 5 maçlık mağlubiyet serisine nokta koydu. 

Beaubois'un 30 sayısı yetmedi

Karşılaşmada Anadolu Efes‘te Rodrigue Beaubois 30 sayı, 2 ribaund, 2 top çalma, Ante Zizic 20 sayı, 9 ribaund, Vasilije Micic ise 14 sayı, 4 ribaund, 6 asistle oynadı.

Nunnally ile Exum yıldızlaştı

Partizan’da ise James Nunnally 18 sayı, 4 ribaund, 7 asist, Dante Exum ise 18 sayı, 2 ribaund, 4 asistle yıldızlaştı

Obradovic, Fenerbahçe Beko’ya konuk olacak

Koç Ergin Ataman’ın ekibi, gelecek hafta evinde Panathinaikos‘u ağırlayacak. Zeljko Obradovic'li Partizan ise temsilcimiz Fenerbahçe Beko’ya konuk olacak.

Partizan - Anadolu Efes maçı çeyrek skorları

  1. çeyrek: 14-10
  2. çeyrek: 28-37
  3. çeyrek: 53-54
  4. çeyrek: 92-79
Senin için hazırladığımız haberler