"Patron geldi, Sneijder'in apoleti söküldü"

04.04.2017 - 12:29 | Son Güncellenme: 04.04.2017 - 12:29

AJANSSPOR - Türkiye’nin yeni spor kanalı S Sport’ta yayınlanan Sabah Sporu Extra programında gündemdeki konular masaya yatırıldı.

Selçuk Aytekin’in sunduğu, Radyospor Genel Yayın Yönetmeni Barış Ertül’ün yorumlarıyla renk kattığı programda, yine çarpıcı ve bir o kadar da dikkat çeken tespitler vardı.

Barış Ertül’ün S Sport’taki programda yaptığı açıklamalar şu şekilde :

“Devler Ligi Galatasaray için piyango”

Şampiyonlar Ligi ön elemesi piyango Galatasaray'a bu şartlarda. Riekerink gitti diye kapris yapan oyuncularla oynamak yerine, kim formanın hakkını verecek diyen bir Tudor var. Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarının ortak noktası var. İkisinin de sıtkı yönetimlerinden sıyrılmış vaziyette. Galatasaray'ın ve Fenerbahçe'nin Başakşehir'i geçmesi için Başakşehir'in olduğu yere çökmesi lazım. Bruma oynasa, Yasin ve Rodrigues'ten daha iyi oynamazdı. Hatta Sneijder'in yanında otursa bir mesaj olurdu. Galatasaray kazanmanın ve iyi oynamanın keyfini almaya başladı.

“Sneijder gözden düştü”

Hani halı sahada "15 dakika daha oynayabilir miyiz" derler ya, Beşiktaşlı oyunculara sorsan oynayalım der. Adanaspor maça 8 yabancıyla çıktı. Lig sonuncusu olmak için sınırsız yabancıya gerek yok. Şimdi bu yabancılar takım bakmaya başlamıştır. Tudor'un gelmesiyle, Sneijder'in de gözden düşmesiyle Selçuk için yeni bir rol ortaya çıktı. 27. haftadan, 32. haftada ne oluru kestirmek çok zor. Değişkenler o kadar fazla ki.

“Yeni patron geldi, Sneijder’in apoleti söküldü”

Sneijder'in yetkileri elinden alındı, apoletleri söküldü. Yeni patron geldi. İpler Tudor'un elinde ama Sneijder'e fırsat geldi, kullanamadı. Sneijder tamamen çaptan düşmüş, kredilerini tüketmiş bir durumda. Bunların hepsi Sneijder'in kabahati. Sneijder nerede diyor, tuvalete gitti diyorlar. Dalga geçer gibi. Umursamazlık, disiplinsizlik.

Sosa ve Talisca kıyaslaması…

Talisca skora doğrudan katkı sağlıyor. Sosa asistçiydi. Talisca gol atıyor, nerelerde attığına bir bakın. Bugün Şenol Güneş'in kime daha çok ihtiyacı var derseniz, Talisca'ya daha çok ihtiyacı var. Bugünkü Beşiktaş'ta Sosa mı, Talisca mı? Tabii ki Talisca.

Avrupa Ligi’nde Beşiktaş ne yapar?

Lyon'u elemek daha zor Manchester United'dan. Şenol Güneş doğru tespit yaptı, bunu dile getirmesinde bir yanlış yok. Lyon ile oynarken sürekli nefes nefesesin. Buna rağmen Lyon'un savunmasında zaaflar var.

“Başkan dahil herkesi gönder”

F.Bahçe taraftarının gördüğü; sırt üstü yere yatmış, ağlamaklı Bir Volkan Şen. Volkan Şen'e iyi sabretti F.Bahçe. Volkan; 32 şut, 0 gol. Gol vuruşun kötü onu anladık da, 18-19 tanesini pas versen van Persie'nin 15 golü vardı. "Fabiano, Kjaer, Skrtel, Hasan Ali, Şener, Topal ve Lens'i tut. Başkan dahil herkesi gönder. Onur 13 maç gol yememiş. Bu Trabzonspor'un ilk yarıdaki performansını düşününce çok kıymetli.

Yasal Uyarı : Bu haber ajansspor.com tarafından yazılmıştır. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler